reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Luna 33344 jeski masz problemy z immunologia to dziewczyny polecają Malinowskiego z Łodzi. Sama miałam do niego kiedyś iść.
W styczniu mam wizyte u Sydora .Jestem ze Slaska i chcialam znalezc jakiegos ginekologa ktory bardziej sie zaangazuje i pomoze doradzi bo mam wrazenie ze ciagle sama musze kombinowac co robic by bylo dobrze.Moj gin wyslal mnie do immunologa ale jak czytam niektore wypowiedzi to widze ze sa tacy ktorzy bardziej potrafia zadbac o pacjentke a nie tylko na odczepnego.Szukam kogos poblisku bo w raxie wlewow czy innych problemow zeby nie byl daleko.Jestem zmeczona juz wsxystkim.Przysxlam z pracy i znow przeszukuje internet zeby cos wiecej wiedxiec.Tak sie nie da zyc.

Apropo lekarzy.. Mam problem aby dodzwonić się do tej przychodni Gynemed gdzie przyjmuje Malinowski... Widziałam, że od 14 jest czynna rejestracja ale dzwoniłam o różnych godzinach na oba numery przez kilka dni i nikt nie odbiera.. Czy ktoś czy można jakoś inaczej umówić się do Malinowskiego?

Ostatnia edycja:
A propo lekarzy.. Mam problem aby dodzwonić się do tej przychodni Gynemed gdzie przyjmuje Malinowski... Widziałam, że od 14 jest czynna rejestracja ale dzwoniłam o różnych godzinach na oba numery przez kilka dni i nikt nie odbiera.. Czy ktoś czy można jakoś inaczej umówić się do Malinowskiego?
A dzwonisz na ten nr? 697 980 928 moim zdaniem szybciej się dodzwonisz. Środa sa szczepienia wiec na pewno bedzie Ci się łatwiej dodzwonić

Porzeczka na ten i na stacjonarny. Jak widzą ile mają połączeń i od jakiego numeru to pomyślą, że jakaś nienormalna haha
Spróbuję w środę dzwonić ale maila też napiszę 🙂
Dziękuję Porzeczka i Dakita 😗

W styczniu mam wizyte u Sydora .Jestem ze Slaska i chcialam znalezc jakiegos ginekologa ktory bardziej sie zaangazuje i pomoze doradzi bo mam wrazenie ze ciagle sama musze kombinowac co robic by bylo dobrze.Moj gin wyslal mnie do immunologa ale jak czytam niektore wypowiedzi to widze ze sa tacy ktorzy bardziej potrafia zadbac o pacjentke a nie tylko na odczepnego.Szukam kogos poblisku bo w raxie wlewow czy innych problemow zeby nie byl daleko.Jestem zmeczona juz wsxystkim.Przysxlam z pracy i znow przeszukuje internet zeby cos wiecej wiedxiec.Tak sie nie da zyc.
Luna Sydor raczej zleci Ci zrobienie allo mrl i wyśle do Paśnika jesli bedzie niskie na szczepienia . Musiałabyś na wizycie od razu pogadać z nim co myśli o wlewach z intralupidu czy accofilu w twoim przypadku . Tak @roki_1991 ma rację nasza roxie1234 na żelaznym poroniła kilka razy na accofilu udało się ma córeczkę. Może nawet druga w drodze ;) :)
Porzeczka na ten i na stacjonarny. Jak widzą ile mają połączeń i od jakiego numeru to pomyślą, że jakaś nienormalna haha
Spróbuję w środę dzwonić ale maila też napiszę 🙂
Dziękuję Porzeczka i Dakita 😗
Kochana oni takie " wariatki "mają tam na pęczki haha nie przejmuj się każdej z nas się pali myślę , że te Panie tam są wprawione i rozumieją nasz stan ducha

Ostatnia edycja:
Na śląsku to dr Janosz. Tylko dr w wysokiej ciąży...wróci gdzieś dopiero w kwietniu?

reklama
Do góry