@Luna 33344 jeski masz problemy z immunologia to dziewczyny polecają Malinowskiego z Łodzi. Sama miałam do niego kiedyś iść.
reklama
Luna 33344
Fanka BB :)
W styczniu mam wizyte u Sydora .Jestem ze Slaska i chcialam znalezc jakiegos ginekologa ktory bardziej sie zaangazuje i pomoze doradzi bo mam wrazenie ze ciagle sama musze kombinowac co robic by bylo dobrze.Moj gin wyslal mnie do immunologa ale jak czytam niektore wypowiedzi to widze ze sa tacy ktorzy bardziej potrafia zadbac o pacjentke a nie tylko na odczepnego.Szukam kogos poblisku bo w raxie wlewow czy innych problemow zeby nie byl daleko.Jestem zmeczona juz wsxystkim.Przysxlam z pracy i znow przeszukuje internet zeby cos wiecej wiedxiec.Tak sie nie da zyc.@Luna 33344 jeski masz problemy z immunologia to dziewczyny polecają Malinowskiego z Łodzi. Sama miałam do niego kiedyś iść.
Apropo lekarzy.. Mam problem aby dodzwonić się do tej przychodni Gynemed gdzie przyjmuje Malinowski... Widziałam, że od 14 jest czynna rejestracja ale dzwoniłam o różnych godzinach na oba numery przez kilka dni i nikt nie odbiera.. Czy ktoś czy można jakoś inaczej umówić się do Malinowskiego?
Ostatnia edycja:
.
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
A dzwonisz na ten nr? 697 980 928 moim zdaniem szybciej się dodzwonisz. Środa sa szczepienia wiec na pewno bedzie Ci się łatwiej dodzwonićA propo lekarzy.. Mam problem aby dodzwonić się do tej przychodni Gynemed gdzie przyjmuje Malinowski... Widziałam, że od 14 jest czynna rejestracja ale dzwoniłam o różnych godzinach na oba numery przez kilka dni i nikt nie odbiera.. Czy ktoś czy można jakoś inaczej umówić się do Malinowskiego?
roki_1991
Znacie moze jakies przypadki co ciaze na zelaznym zestawie sie nie udawaly a accofil pomogl.Mam kiraa i jakos dopadl mnie ogromny dol i chyba znowu nie zasne.
Wydaje mi się że tak. Pewna nie jestem Ale chyba @roxie123 miała że żelazny to było mało? Na pewno accofil u niej pomogl
Porzeczka1234
Luna Sydor raczej zleci Ci zrobienie allo mrl i wyśle do Paśnika jesli bedzie niskie na szczepienia . Musiałabyś na wizycie od razu pogadać z nim co myśli o wlewach z intralupidu czy accofilu w twoim przypadku . Tak @roki_1991 ma rację nasza roxie1234 na żelaznym poroniła kilka razy na accofilu udało się ma córeczkę. Może nawet druga w drodzeW styczniu mam wizyte u Sydora .Jestem ze Slaska i chcialam znalezc jakiegos ginekologa ktory bardziej sie zaangazuje i pomoze doradzi bo mam wrazenie ze ciagle sama musze kombinowac co robic by bylo dobrze.Moj gin wyslal mnie do immunologa ale jak czytam niektore wypowiedzi to widze ze sa tacy ktorzy bardziej potrafia zadbac o pacjentke a nie tylko na odczepnego.Szukam kogos poblisku bo w raxie wlewow czy innych problemow zeby nie byl daleko.Jestem zmeczona juz wsxystkim.Przysxlam z pracy i znow przeszukuje internet zeby cos wiecej wiedxiec.Tak sie nie da zyc.
Kochana oni takie " wariatki "mają tam na pęczki haha nie przejmuj się każdej z nas się pali myślę , że te Panie tam są wprawione i rozumieją nasz stan duchaPorzeczka na ten i na stacjonarny. Jak widzą ile mają połączeń i od jakiego numeru to pomyślą, że jakaś nienormalna haha
Spróbuję w środę dzwonić ale maila też napiszę
Dziękuję Porzeczka i Dakita
Ostatnia edycja:
burczuś
Na śląsku to dr Janosz. Tylko dr w wysokiej ciąży...wróci gdzieś dopiero w kwietniu?W styczniu mam wizyte u Sydora .Jestem ze Slaska i chcialam znalezc jakiegos ginekologa ktory bardziej sie zaangazuje i pomoze doradzi bo mam wrazenie ze ciagle sama musze kombinowac co robic by bylo dobrze.Moj gin wyslal mnie do immunologa ale jak czytam niektore wypowiedzi to widze ze sa tacy ktorzy bardziej potrafia zadbac o pacjentke a nie tylko na odczepnego.Szukam kogos poblisku bo w raxie wlewow czy innych problemow zeby nie byl daleko.Jestem zmeczona juz wsxystkim.Przysxlam z pracy i znow przeszukuje internet zeby cos wiecej wiedxiec.Tak sie nie da zyc.
reklama
Podziel się: