reklama
Luna 33344
Fanka BB :)
O kurde to jak za darmla tylko jakbys mogla wyslac ale dopiero zebym w nastepnym tygodniu dostala bo teraz mnie nie ma caly tydzien.Adres ci pozniej podam.50 zł + koszt wysyłki
Luna 33344
Kurde nie wiem czemu ta smieszna buzka mi wyskakije
olaa90
To napisz do mnie na priv w przyszłym tygO kurde to jak za darmla tylko jakbys mogla wyslac ale dopiero zebym w nastepnym tygodniu dostala bo teraz mnie nie ma caly tydzien.Adres ci pozniej podam.
Luna 33344
Ok dziekiTo napisz do mnie na priv w przyszłym tyg
Luna 33344
Dziewczyny nieraz wymieniacie nazwiski dr Janosz.Gdzie ona przyjmuje i czy zna sie tez na trudnych przypadkach?Pytam bo zastanawiam sie nad zmiana lekarza jestem ze Slaska.
@Luna 33344 Dr Janosz przyjmuje w Zabrzu i w Katowicach ale teraz będzie mieć urlop bo jest w ciąży niewiadomo do końca kiedy wróci planuje w przyszłym roku może kwiecień wszystko zależy. Zależy czy chcesz tyle na nią czekać jak dla mnie to Wspaniały lekarz a przede wszystkim kobieta o wielkim sercu.
Luna 33344
Jak zwykle pech a juz myslalam ze znalazlam wlasciwego ginekologa tym bardziej ze czytalam same dobre opinie .Kwiecien to strasznie dlugo juz teraz czekam i ciagnie mi sie to bo najpierw wizyta u dr Sachy nie wypadla jak chcialam a teraz czekam na styczen do Sydora i myslalam zeby od razu do niej pojsc w styczniu.No nic dzieki@Luna 33344 Dr Janosz przyjmuje w Zabrzu i w Katowicach ale teraz będzie mieć urlop bo jest w ciąży niewiadomo do końca kiedy wróci planuje w przyszłym roku może kwiecień wszystko zależy. Zależy czy chcesz tyle na nią czekać jak dla mnie to Wspaniały lekarz a przede wszystkim kobieta o wielkim sercu.
Luna 33344
Znacie moze jakies przypadki co ciaze na zelaznym zestawie sie nie udawaly a accofil pomogl.Mam kiraa i jakos dopadl mnie ogromny dol i chyba znowu nie zasne.
reklama
@Luna 33344 mozesz jeszcze zadzwonić dopytać czy na pewno już nie przyjmuje. W Katowicach na pewno nie bo mnie już przepisano do innego lekarza ale może w Zabrzu.
Podziel się: