reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Wikunia7 nie doradze bo ja sama sie boje odstawienia ale mysle ze profesor wie co robi. Podobno dzisiaj telefon do gynemedu sie urywa w tej sprawie :) mi kazal odstawić ale z tego co wiem to większość lekarzy każe brac do 12tc

@Wikunia7 no ja jestem wściekła..... ale co zrobić? Będzie dobrze, nie martw sie :* te Twoje tabletki można dzielić na pół? Mi nic nie mówili zeby odstawić powoli ale ja biore dawke 500 sr.
@Porzeczka1234 Ty z 500 zeszłas stopniowo czy od razu?

reklama
Ja brałam glucophage 500 do 15 tc. Pod koniec chyba już też pół tabletki,nie pamiętam dokładnie.
Przerazilam się tymi newsami, masakra ! :/
Mam nadzieje, ze maluchowi to w żaden sposób nie zaszkodziło :(

Do góry