reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No sytuacja nie jest fajna..... ale oby wszystko bylo dobrze z maluszkami... :) ja sie boje teraz cukrzycy ciążowej bo ciut za szybko tyje :( chyba dietę cukrzycowa wprowadze od razu...

@Wikunia7 przeczytałam ulotkę jesli tabletki powlekane to kroić można .ps moja ginka mówi zeby brać metę do 12 tygodnia przemyśl odstawienie w 9/10 tygodniu

@dagmarie25 a kiedy krzywa cukrowa? Ja od początku byłam na diecie cukrzycowej i niestety jej nie uniknełam ale słodycze jem sporadycznie raczej jakieś ciasto czasem o batonikach juz zapomniałam , ze istnieją

@Porzeczka1234 nie robiłam bo cukry mam książkowe ze tak powiem.... po prostu ostatnio za duzo tostow z serem i słodkich napojów....🙈🙈🙈 póki co nie mówili ze mam juz robić krzywą cukrową.... ale mpze faktycznie dopytam o to...

reklama
@Porzeczka1234 nie robiłam bo cukry mam książkowe ze tak powiem.... po prostu ostatnio za duzo tostow z serem i słodkich napojów....🙈🙈🙈 póki co nie mówili ze mam juz robić krzywą cukrową.... ale mpze faktycznie dopytam o to...
U mnie to woda i herbaty ha ha . Ja pierwszą krzywa miałam w 23 tygodniu druga na potwierdzenie cukrzycy w 27 tygodniu. Podobno teraz robi się w 12 tygodniu i wlasnie 26-28 tydzień ale jak brałam metę to krzywa nie wyjdzie wiarygodna i tak było u mnie. Ja przed ciąża cukry zawsze idalne także wiesz...

@Wikunia7 jedz na co masz ochotę moga być nawet fast food tylko lepiej go robić samej w domu. Ja frytki zastąpiłam frytkami z marchwi, selera, pietruszki i batata. Hamburgera robie sama a bulki kupuję z niskim ig wszystko się da jak trzeba a tymczasem rozkoszuj się swoim stanem

Do góry