reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Apolinka, Raptus gratulacje:-)
Apolinka ja biorę nadal siofor i biorę też steryd.Czytałam jakiś artykuł,w którym napisane było,że metformina zapobiega poronieniom.I uczulam na tarczycę,u mnie na początku bardzo szalała i musiałam zwiększyć euthyrox.

Ale nowiny! Raptus gratulacje :-D

Iris, dobrze, że się pojawiłaś - dzięki Twojemu suwaczkowi nie muszę się zastanawiać, w którym jestem tygodniu :laugh2:

Madziu82..., a w którym tyg Ty jesteś? ten ACC600 i pregnyl cały czas bierzesz? Kto i na co Ci przepisał? Pewnie pisałaś, ale nie mogę odnaleźć ;/ a jesli chodzi o eythyrox to od raz zwiększyłam sobie na 100, a brałam 50 ;)

Pregnyl brałam 3 razy w tygodniu w środę ostatni raz,miałam 15 zastrzyków.ACC biorę sama bo czytałam na ten temat acetylocysteiny i też ma ponoć działanie przeciwporonne.Jestem w 9 tygodniu.I nadal się bardzo boję,więc witam w klubie.A przepisał mi to dr Milewicz.

Ewa wg niektórych teorii dzisiaj zaczynamy 3 trymestr! A wg innych dopiero po ukończeniu 7 miesiąca :) ja wolę myśleć że juz 3 :)

A tu takie małe porównanie z okazji rozpoczęcia 3go :) wrzucam na chwilkę bom roznegliżowana

13 do 25 t.jpg

Załączniki

• 13 do 25 t.jpg
    13 do 25 t.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
O kurcżę, ale super brzuszek! Mój chyba nie jest taki kształtny.
Ja też się przychylam do opinii, że od początku 7 miesiąca jest 3 trymestr :rofl2:

reklama
Iris piękny brzuszek :-)

Jo-manh na hashi niby nic, a na reszte: Wit b6 i b12, clexane, femibion, colostrum, acard, ci miesiąc wlew z intralipid. Na początku ciąży brałam jeszcze bromergon, metformax, kwas foliowy 15, następnie 5.

Do góry