reklama
M
Magda82...
Gość
Apolinka, Raptus gratulacje:-)
Apolinka ja biorę nadal siofor i biorę też steryd.Czytałam jakiś artykuł,w którym napisane było,że metformina zapobiega poronieniom.I uczulam na tarczycę,u mnie na początku bardzo szalała i musiałam zwiększyć euthyrox.
Apolinka ja biorę nadal siofor i biorę też steryd.Czytałam jakiś artykuł,w którym napisane było,że metformina zapobiega poronieniom.I uczulam na tarczycę,u mnie na początku bardzo szalała i musiałam zwiększyć euthyrox.
M
Magda82...
Gość
Pregnyl brałam 3 razy w tygodniu w środę ostatni raz,miałam 15 zastrzyków.ACC biorę sama bo czytałam na ten temat acetylocysteiny i też ma ponoć działanie przeciwporonne.Jestem w 9 tygodniu.I nadal się bardzo boję,więc witam w klubie.A przepisał mi to dr Milewicz.
Iris34
Fanka BB :)
Tak, do pozytywnego testu.
Wow Raptus, który to tydzień?
A teraz cos bierzesz?
reklama
G
gość 94049
Gość
Iris piękny brzuszek :-)
Jo-manh na hashi niby nic, a na reszte: Wit b6 i b12, clexane, femibion, colostrum, acard, ci miesiąc wlew z intralipid. Na początku ciąży brałam jeszcze bromergon, metformax, kwas foliowy 15, następnie 5.
Jo-manh na hashi niby nic, a na reszte: Wit b6 i b12, clexane, femibion, colostrum, acard, ci miesiąc wlew z intralipid. Na początku ciąży brałam jeszcze bromergon, metformax, kwas foliowy 15, następnie 5.
Podziel się: