reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Apolinka, Raptus gratulacje:-)
Apolinka ja biorę nadal siofor i biorę też steryd.Czytałam jakiś artykuł,w którym napisane było,że metformina zapobiega poronieniom.I uczulam na tarczycę,u mnie na początku bardzo szalała i musiałam zwiększyć euthyrox.

Ale nowiny! Raptus gratulacje :-D

Iris, dobrze, że się pojawiłaś - dzięki Twojemu suwaczkowi nie muszę się zastanawiać, w którym jestem tygodniu :laugh2:

Madziu82..., a w którym tyg Ty jesteś? ten ACC600 i pregnyl cały czas bierzesz? Kto i na co Ci przepisał? Pewnie pisałaś, ale nie mogę odnaleźć ;/ a jesli chodzi o eythyrox to od raz zwiększyłam sobie na 100, a brałam 50 ;)

Pregnyl brałam 3 razy w tygodniu w środę ostatni raz,miałam 15 zastrzyków.ACC biorę sama bo czytałam na ten temat acetylocysteiny i też ma ponoć działanie przeciwporonne.Jestem w 9 tygodniu.I nadal się bardzo boję,więc witam w klubie.A przepisał mi to dr Milewicz.

Ewa wg niektórych teorii dzisiaj zaczynamy 3 trymestr! A wg innych dopiero po ukończeniu 7 miesiąca :) ja wolę myśleć że juz 3 :)

A tu takie małe porównanie z okazji rozpoczęcia 3go :) wrzucam na chwilkę bom roznegliżowana

13 do 25 t.jpg

Załączniki

• 13 do 25 t.jpg
    13 do 25 t.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
O kurcżę, ale super brzuszek! Mój chyba nie jest taki kształtny.
Ja też się przychylam do opinii, że od początku 7 miesiąca jest 3 trymestr :rofl2:

reklama
Iris piękny brzuszek :-)

Jo-manh na hashi niby nic, a na reszte: Wit b6 i b12, clexane, femibion, colostrum, acard, ci miesiąc wlew z intralipid. Na początku ciąży brałam jeszcze bromergon, metformax, kwas foliowy 15, następnie 5.

Do góry