Porzeczka1234
Fanka BB :)
Pytalas wcześniej o wizytę to chyba 17 czerwca. Objawy cóż mam mdłości ale nie zawsze czasem po każdym posiłku czasem caly dzień nic . Z piersiami to u mnie raczej brak bólu. Tak biore gluko 500 xr na noc a encorton 10 mg do śniadania 5 mg do obiadu. Ja myślę , ze niestety z tymi objawami ciężko czasem sa czasem 4 dni nic.Z tą cukrzyca to faktycznie jest dziwne . Mi ostatnio wywaliło cukier po kolacji zjadłam kaszankę z warzywami papryka ogórek pomidor . A dzień wcześniej zjadłam to samo ( mniej warzyw) i było ok .
A Tobie może po tych owocach wywaliło ja ich jem mało .. ewentualnie teraz truskawki czereśnie . A ty bierzesz metamorfine ? Ja wczoraj pojadlam troszkę potraw z grilla i cukier był ok a navczczo aż w szoku byłam bo 74 nigdy mi się jeszcze taki niski nie zdarzył . Ja nie mam objawów ciążowych , ale zamartwianie nic tu nie da, trzeba się cieszyć chwila . Lekarz powiedział że są takie kobiety co nie mają objawów ..
@porzeczka a jak u cb objawy ? Bierzesz też metamorfine i encorton?
@Marthi encorton bierz kochana i nie sluchaj lekarza zresztą jesli nie masz do niego zaufania i Cię denerwuje to go zmień do nas trzeba dużo cierpliwości.
@dżoasia ściskam Cię bardzo mocno . Jesteś bardzo dzielną mamą ♥♥♥♥♥ dla twoich gwiazdeczek