reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kasiula222 - ja tez staram się nie jeść zbyt dużo owoców. Kiedyś czytałam, ze gruszka jest ok, poza tym dietetyczka od IO tez mi kiedyś zapisała koktajle np. z gruszki, mleka migdałowego i masła orzechowego, orzechów i było ok zazwyczaj, raz mi tylko cukier po tym wywaliło. Truskawki w ciąży chyba nie są w dużej ilości wskazane, a czereśni jeść nie powinnismy przy problemach z cukrem i insulina - kiedyś czytałam, choć sama ubolewam bo je uwielbiam... Tak, ja biorę Siofor dawka 3x500.

@Porzeczka1234 - no, chce iść do jeszcze jednej lekarki. :* Ty bierzesz jednak więcej encortonu niż ja. Malina Ci tak zlecił czy kto?
U mnie mąż przy IO śmiało je czereśnie ;) z tego co wiem to mają 22 ig czyli całkiem fajnie ;) najgorszy arbuz, dojrzałe banany i melon :/"

reklama
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam bo nic specjalnego się u mnie nie działo .
Od 2016 próbowałam poraz kolejny zajść w ciąże ale nic się nie działo .
W sobotę zrobiłam test tak dla comiesięcznej jasności !
I wyszły II kreski ! Dzisiaj powtarzałam i nadal są !
Jutro jadę na betę !
Ale chyba nic z tego !
Boli mnie brzuch i plamię !
Biorę heparynę , steryd , progesteron , acard , folik , i witaminy . Nic zrobić więcej nie mogę . Wizyta 17 czerwca w następny poniedziałek . Nie wiem który tydzień jestem ponieważ okres miałam jakieś 2 miesiące temu !
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie .

Załączniki

• IMG_7404.JPG
    IMG_7404.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam bo nic specjalnego się u mnie nie działo .
Od 2016 próbowałam poraz kolejny zajść w ciąże ale nic się nie działo .
W sobotę zrobiłam test tak dla comiesięcznej jasności !
I wyszły II kreski ! Dzisiaj powtarzałam i nadal są !
Jutro jadę na betę !
Ale chyba nic z tego !
Boli mnie brzuch i plamię !
Biorę heparynę , steryd , progesteron , acard , folik , i witaminy . Nic zrobić więcej nie mogę . Wizyta 17 czerwca w następny poniedziałek . Nie wiem który tydzień jestem ponieważ okres miałam jakieś 2 miesiące temu !
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie .

Trzymam mocno kciuki żeby było dobrze!!!

Do góry