reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kasiula222 - może jedz na IP? Ile bierzesz luteiny? Może warto ja zwiększyć.

@Nadzieja2018 - cukier jeśli są wskazania do mierzenia glukometrem warto mierzyć rano, i po 1h od rozpoczęcia posiłku (czyli np od 1 kęsa śniadania czy obiadu).

@marzycielka81 - Nic na razie nie mówił... Ja w 1 ciąży z uwagi na cukrzyce u babci robiłam krzywa chyba w 8-9 tc wg zaleceń poprzedniego gina. Ja bym poprosiła zdjęcia zaleceń odnośnie cukrzycy w ciąży jak możesz podrzuć na messengerze, będzie Ci pewnie wygodniej! [emoji173]️

@kasiula222 - może jedz na IP? Ile bierzesz luteiny? Może warto ja zwiększyć.

@Nadzieja2018 - cukier jeśli są wskazania do mierzenia glukometrem warto mierzyć rano, i po 1h od rozpoczęcia posiłku (czyli np od 1 kęsa śniadania czy obiadu).

@marzycielka81 - Nic na razie nie mówił... Ja w 1 ciąży z uwagi na cukrzyce u babci robiłam krzywa chyba w 8-9 tc wg zaleceń poprzedniego gina. Ja bym poprosiła zdjęcia zaleceń odnośnie cukrzycy w ciąży jak możesz podrzuć na messengerze, będzie Ci pewnie wygodniej! [emoji173]️
Już przeszło jednorazowo i bardzo mało widoczne ..To było bardzo delikatne wzięłam sobie podjezykową luteinę i jest ok nie boli mnie brzuch nic więc chyba nie ma czym martwić

A powiedz prosze, dziewczynki mialy przetrwaly przewod botala? Udalo sie zamknac?
Codziennie razem z Mezem o was myslimy. Nie chce do Ciebie ciagle pisac, by cie nie zadreczac. Sama pamietam jakie dni byly ciezkie i czasem nie chcialo sie z nikim gadac. Gdybys chciala jednak zamienic slowo, o cos zapytac... znasz nr.
Botalla zamykali im farmakologicznie. Stosunkowo szybko, bo już w 3 i 4 dobie przełączali je na cpap, z tym, że były na restrykcji płynowej.

reklama
@dżoasia ciesze sie, ze tak szybko sie uporali z tymi rzeczami. To, ze udalo sie szybko przejsc na cpap i powoli wlaczaja pokarm. To takie kroki jak w ciazy sie robi. Wiem, ze to, co jeszcze przed wami to krok do przodu, dwa do tylu. Z wczesniakami tak jest. Te wszystkie wylewy, leki, sepsy na kazdym kroku, przetoczenia krwi... krok po kroku, dzien za dniem... tylko tu i teraz. Jestes dzielna, tak jak dziewczynki i waleczna, one maja to po tobie [emoji110][emoji110][emoji110] na kolejne kroki i dni

Za kazdym razem, kiedy chce ci cos madrego napisac slowa grzezna mi w gardle i wychodzi takie byle co [emoji22]. PRZEPRASZAM, ze dla Ciebie brak mi madrosci. To troche zwiazane z tym, ze wciaz pamietam, ze na tej drodze nie potrzebujesz slow, a prawdziwego, zewego wsparcia

Ostatnia edycja:
Do góry