@Porzeczka1234 dziękuje Kochana ze o mnie pamietasz
u mnie kiepski nastrój, dopadły mnie lęki.... ciagle mam koszmary, boli mnie brzuch, mam rwę kulszowa i niestety pessar mnie denerwuje. A narzekać nie cgce tak na forum gdZie tyle dziewczyn się stara i chciałoby mieć te moje problemy
wada serduszka się potwierdziła, do tego jest tez mała dziurka która ponoć sama moE się wchłonąć.... wiec codziennie schizuje czy to moje malutkie serduszko dalej bije.... ale czuje już ruchy także jak się trochę porusza to mam na chwile spokój.
Mam obecnie problem z robieniem zastrzykow clexane. Wbijam igle w brZuch i niestety udaje się wstrzyknąć tylko trochę a potem blokada, muszę na druga cZesc dawki szukać nowego miejsca. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ? Zrosty? Napięta skóra za bArdzo? Mam mega siniaki i przez to boli mnie nawet noszenie legginsów. O wstaniu z kanapy mając rwę to już nje wspomnę. Chodzenie to już w ogóle :/
Podczytuje cały czas, gdyby były jakieś pytanka i będę znała odpowiedz to będę się odzywać a tak sama z siebie to nje wiem co pisać bo ciąża jest dla mnie nieziemsko trudna
denerwuje mnie wszystko i wszyscy
boli mnie całe ciało, od grudnia jestem jak niepełnosprawna. Szukam tej radości z bycia w ciąży i nie znajduje.... ale nie poszukam pocieszenia bo mnie nawet pocieszanie denerwuje hehe jestem trudna ciężarna ! Nje czytam, nie gotuje, nie szykuje wyprawki.... leżę i śpię i czekam na męża. A kiedyś byłam taka aktywna ! Teraz nje mam sił jednej strony w książce przeczytać :/ mam nadzieje ze jeśli będzie wszystko dobrze i urodzę w sierpniu to ze zapomnę o tej trudnej ciąży i będzie mimo trudów jakaś radość