reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ewa powiedział, żeby homocysteine zmniejszyć do 5,7 i to sam bez moich gdybań
o "materiał" mam zapytać w punkcie gdzie była robiona histopatologia- bo może mają
a o clexan to, że wartości te z krzepliwości mam bardzo dobre, a podawanie nad wyrost clexanu może dać skutek odwrotny tzn. plamienia, krwawieniai i takie tam

reklama
Nafoczka, ja też mam dobrą krzepliwosc, a od clexane nie mam plamien (odpukac).
Moja homocysteina to 7,4 i nic z nią gin nie robił.
Ja jestem po kroplowce z intralipid i oczywiście musiało mi sie zrobić słabo :-( Pierwszy raz. Na pewno to nie wina kroplowki tylko ja tą ciążę tak znoszę. Dobrze, ze kolleżanka została z Franiem w domu, bo byłby cyrk :-/

Gogac jak Ty już finiszujesz!

Zula mój Franek jadł w nocy do ok 7-8 miesiąca. Sam odstawił tzn zasugerował :-(
Ale i tak nie spał, co było pewnie wina alergii.

A i jeszcze! Od niedzieli czuje smyrania mojego małego dzidziolka. Nadal nie mogę uwierzyć, że jest mi to dane!

Nafoczka ja robiłam badanie z wyskrobin. Na wyniku histopato masz gdzie to było robione musisz tam zadzwonić podać numer badania

I oni już bezpośrednio wysłali te kostki do Genesis do Poznania wszystko poszło sprawnie i bezpłatnie ale Genesis liczy sobie za to badanie ponad 700zl

Zula nie przejmuj się ilością wypitego mleczka, widocznie tyle im wystarcza, moja Ewa ma 5,5 mca i też wypija 130 ml (a czasem i mniej) w dzień ale dość często bo co 2-2,5 godziny. Tylko wieczorem po kąpieli pije 160 ml i w nocy też mniej więcej tyle. Na szczęście w nocy budzi się tylko raz około 4 rano przeważnie, zje i śpi do 6, a potem już dokazuje;) w sumie nie narzekam, daje pospać za to w dzień prawie wcale nie chce, śpi 2-3 razy po pół godziny więc ciężko cokolwiek zrobić bo za nic nie poleży ani nie posiedzi w bujaczku, ciągle tylko na kolanach i bawić się z nią. Ja już dawno zaczęłam rozszerzanie diety, jak miała niecałe 4 mce, najpierw sama marchewka, potem marchew z ziemniaczkami i zupka jarzynowa. Przez pierwszy miesiąc dawałam słoiczki gerbera a teraz sama gotuję, je już zupki z mięskiem (indyk, cielęcinka), jabłko starte itp. Kaszki nie chce więc jej nie zmuszam. Zupki można zagęścić kaszka albo kleikiem i będą tresciwsze.

gogac wielkie dzięki, teraz to badanie kosztuje 850, a jeśli mogę zapytać w którym tyg. miałaś poronienie i czy to badanie wam w czymś pomogło? jakoś mam wielkie opory ;/
PS tym koleżankom co miałam maila wysłałam promocje diagnostyki ;)

reklama
Lumia, tak oczywiście, lekarz nazywa się Jerzy Przybycień. Ewa ;* też do niego chodziła. A te badania co zamieściłaś link to wlasnie te o których pisałam ;) więc już macie

Do góry