reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

:) po badaniach :)
Wszystko ok, wymiary, przwplywy itd. Wynik z krwi do 10 dni.
Cieszę się bardzo, no i moje przeczucie się spełnia. Na ta chwilę wygląda na to że będzie dziewczynka :)

@Hatice gratulacje !

Jakie są normy tsh w I trymestrze? Z niedoczynności ide chyba w nadczynność. Wynik z dziś 0.18, w piątek podejdę do lekarza czy dawki nie trzeba zmniejszyć.

Super wieści, gratuluję ;)

reklama
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych i jest wszystko dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Nie mogę uwierzyć....
@justkaki trzymam kciuki za Ciebie
Super wiadomości.[emoji16]
Ja chyba będę musiała zmienić lekarza. Byłam na USG 2 tyg temu i według pani dr było wszystko ok. Jak robiła badani to komentowała że szyjka ok, kość udowa ok obwód głowy ok. Dziś z ciekawości spojrzałam na zdjecia i zauważyłam z szyjka ma tylko 2,3cm. Jestem teraz w 20 tyg ciąży i w sobotę mam połówkowe u bardziej kompetentnej pani dr .

Super wiadomości.[emoji16]
Ja chyba będę musiała zmienić lekarza. Byłam na USG 2 tyg temu i według pani dr było wszystko ok. Jak robiła badani to komentowała że szyjka ok, kość udowa ok obwód głowy ok. Dziś z ciekawości spojrzałam na zdjecia i zauważyłam z szyjka ma tylko 2,3cm. Jestem teraz w 20 tyg ciąży i w sobotę mam połówkowe u bardziej kompetentnej pani dr .
Niestety 2 naszych przypadkach trzeba bardzo dmuchać na zimne. Jeśli czujesz ze powinnaś to zmień :)
@justkaki @Hatice super wieści ♡

A ja wam powiem ze miałam cichutka nadzieje bo 33dc bez @ i omyłkowo ;) strzał z opóźniona owu ale test bez złudzeń wiec czekam

@iveo pierwszy raz prenatalne skończyły się dobrze.... stres był ogromny, jeszcze ginekolog rozpoczął badanie od słów ,, niestety ale dziecko ,, osiadło”..... kto by to zrozumiał ze to nic złego ? zaczęłam płakać i ciśnienie 180 dostałam a Mu chodziło o to ze dziecko mogło się lepiej ułożyć do badania. Ja co rana od paru dni budziłam się słysząc w głowie ,, niestety Pani Aniu...” i to ,, niestety „ z jego ust złe na mnie podziałało. Oczywiście zakazałam Mu tak mówić, chłop chyba nie wie co my kobiety po poronieniach przeżywamy na usg..... całe usg jednak dokładne, lekarz skupiony i wszystko tłumaczył. Usg trwało wieczność :)

I u mnie tez ,, podejrzenie „ dziewczynki :) robiłam dziś test sanco wiec za 11 dni roboczych będę wiedziała na sto procent

@Hatice i u mnie się prenatalne tam pierwszy raz dobrze odbyły.
Moim zdaniem tam bardziej niż szczepienia dzieją się cuda( bo ja wcale do szczepień wskazań nie miałam niby z wyników) i oby tak do końca.

reklama
@Oczekujaca123 - kciuki na maxa;* oby już nie bolało i było tylko lepiej!
A jeśli mogę zapytać - jak oni Ci robili ten szew, na żywca? w jakimś znieczuleniu? jak to wyglądało?

@basiawol - jak tam u Ciebie? zaczęłaś starania? :)

Dziewczyny na prenatalnych i połówkowych, powodzenia i gratulacje :)

@nafoczka - aj szkoda;) pewnie byś chciała kokardki jeszcze, co? :)

Do góry