reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

:) po badaniach :)
Wszystko ok, wymiary, przwplywy itd. Wynik z krwi do 10 dni.
Cieszę się bardzo, no i moje przeczucie się spełnia. Na ta chwilę wygląda na to że będzie dziewczynka :)

@Hatice gratulacje !

Jakie są normy tsh w I trymestrze? Z niedoczynności ide chyba w nadczynność. Wynik z dziś 0.18, w piątek podejdę do lekarza czy dawki nie trzeba zmniejszyć.

Super wieści, gratuluję ;)

reklama
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych i jest wszystko dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Nie mogę uwierzyć....
@justkaki trzymam kciuki za Ciebie
Super wiadomości.[emoji16]
Ja chyba będę musiała zmienić lekarza. Byłam na USG 2 tyg temu i według pani dr było wszystko ok. Jak robiła badani to komentowała że szyjka ok, kość udowa ok obwód głowy ok. Dziś z ciekawości spojrzałam na zdjecia i zauważyłam z szyjka ma tylko 2,3cm. Jestem teraz w 20 tyg ciąży i w sobotę mam połówkowe u bardziej kompetentnej pani dr .

Super wiadomości.[emoji16]
Ja chyba będę musiała zmienić lekarza. Byłam na USG 2 tyg temu i według pani dr było wszystko ok. Jak robiła badani to komentowała że szyjka ok, kość udowa ok obwód głowy ok. Dziś z ciekawości spojrzałam na zdjecia i zauważyłam z szyjka ma tylko 2,3cm. Jestem teraz w 20 tyg ciąży i w sobotę mam połówkowe u bardziej kompetentnej pani dr .
Niestety 2 naszych przypadkach trzeba bardzo dmuchać na zimne. Jeśli czujesz ze powinnaś to zmień :)
@justkaki @Hatice super wieści ♡

A ja wam powiem ze miałam cichutka nadzieje bo 33dc bez @ i omyłkowo ;) strzał z opóźniona owu ale test bez złudzeń wiec czekam

@iveo pierwszy raz prenatalne skończyły się dobrze.... stres był ogromny, jeszcze ginekolog rozpoczął badanie od słów ,, niestety ale dziecko ,, osiadło”..... kto by to zrozumiał ze to nic złego ? zaczęłam płakać i ciśnienie 180 dostałam a Mu chodziło o to ze dziecko mogło się lepiej ułożyć do badania. Ja co rana od paru dni budziłam się słysząc w głowie ,, niestety Pani Aniu...” i to ,, niestety „ z jego ust złe na mnie podziałało. Oczywiście zakazałam Mu tak mówić, chłop chyba nie wie co my kobiety po poronieniach przeżywamy na usg..... całe usg jednak dokładne, lekarz skupiony i wszystko tłumaczył. Usg trwało wieczność :)

I u mnie tez ,, podejrzenie „ dziewczynki :) robiłam dziś test sanco wiec za 11 dni roboczych będę wiedziała na sto procent

@Hatice i u mnie się prenatalne tam pierwszy raz dobrze odbyły.
Moim zdaniem tam bardziej niż szczepienia dzieją się cuda( bo ja wcale do szczepień wskazań nie miałam niby z wyników) i oby tak do końca.

reklama
@Oczekujaca123 - kciuki na maxa;* oby już nie bolało i było tylko lepiej!
A jeśli mogę zapytać - jak oni Ci robili ten szew, na żywca? w jakimś znieczuleniu? jak to wyglądało?

@basiawol - jak tam u Ciebie? zaczęłaś starania? :)

Dziewczyny na prenatalnych i połówkowych, powodzenia i gratulacje :)

@nafoczka - aj szkoda;) pewnie byś chciała kokardki jeszcze, co? :)

Do góry