reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kasiula222 a ty kupowalas, czy wyporzyczalas takie urzadzenie, bo od wczoraj realnie sie nad nim zastanawiam. Musze sie tylko rozejrzec

@aspekt Helenka miala sie urodzic 7marca. Mialam nadzieje, ze nawet 8 moze. Minal jej dopiero 36tc. Tylko, ze jako urodzona przed 34tc to nie ma koordynacji oddech polykanie ssanie. Nie wola jesc. Ssac jak juz zalapie, ze leci ze smoczka, to nawet ciagnie, tylko szybko sie meczy. Umie jesc w ciagu dnia, a wieczorem jest juz tak zmeczona, ze nie daje juz rady butelka

W którym tygodniu się urodziła?

@Oczekujaca123 super ze poszlo dobrze teraz juz tylko do przodu spokojnej ciazy. @Zzzzzz zaprzyjaznilam sie z paleo codziennie planuje posilki i bardzo mi sie podoba nauczylam sie wyrzeczen np w gosciach male grzeszki nawet tu nie przejda. No i juz prawie miesiąc jestem czysto paleowiczką :) no a waga mimo tego ze sie najadam spada juz 6 kg prawie aa poza tym cwicze :) takze u mnie pozytywnie. Dzieki kochana za ta diete. A masz jeszce jakies ciekawe przepisy na chleb
p.s. samopoczucie o wiele lepsze mam duzo sil :)Polcam widze same plusy
@Destino brawo dla malej wojowniczki, no faktycznie z takim maluszkiem nie za bardzo w domu. nie znam sie na wczesniakach i obym nigdy nie musiala ale mysle ze masz racje niech wypisza Helenke kiedy bedzie bezpiecznie.

@Oczekujaca123 super ze poszlo dobrze teraz juz tylko do przodu spokojnej ciazy. @Zzzzzz zaprzyjaznilam sie z paleo codziennie planuje posilki i bardzo mi sie podoba nauczylam sie wyrzeczen np w gosciach male grzeszki nawet tu nie przejda. No i juz prawie miesiąc jestem czysto paleowiczką :) no a waga mimo tego ze sie najadam spada juz 6 kg prawie aa poza tym cwicze :) takze u mnie pozytywnie. Dzieki kochana za ta diete. A masz jeszce jakies ciekawe przepisy na chleb
p.s. samopoczucie o wiele lepsze mam duzo sil :)Polcam widze same plusy
@Destino brawo dla malej wojowniczki, no faktycznie z takim maluszkiem nie za bardzo w domu. nie znam sie na wczesniakach i obym nigdy nie musiala ale mysle ze masz racje niech wypisza Helenke kiedy bedzie bezpiecznie.
Cieszę się :) z biegiem czasu znajomi zaczna przygotowywac przekąski paleo, u mnie tak bylo ;)
Wiesz co mam kilka chlebow zapinowanych, głównie na bialkach ale szczerze mnie nie smakowały, wiec jadam głównie siemie lniane. Maka ktora ma tak razowy posmak to maka kasztanowa, mozesz ja zmieszac z siemieniem możesz dodać jajko surowe.
Polecam abys sama tworzyła przepisy to pozwoli Ci na umiejętne łączenie skladnikow. Rób własne czekolady, kokosanki, ptasie mleczka, ciasta, torty itp.
Mozesz zrobic ciasto czekoladowe na bazie bananów i kakao, jaj i odrobiny maki kokosowej i jesc bez wyrzutów np do kawki albo po treningu ;) satysfakcja na 100% jejuuuu ale bym sobie wrocila do tego trybu życia, tak bardzo brak mi ruchu.

reklama
Do góry