reklama
@Tutti_frutti_by-Iga w 26t2d @Oczekujaca123 [emoji110][emoji110][emoji110]
Ostatnia edycja:
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Chyba juz nie przyjdzie...@Oczekujaca123 ja nie miałam szwu ale myślę ze to musi boleć . Nie denerwuj się na pewno lekarz przyjdzie z Tobą porozmawiać
No nic jutro na wizycie pewnie bedzie.
Porzeczka1234
Kochana nie martw się tyle było czekania na szew masz już go jesteś bezpieczniejsza oni szyja ta szyjkę z zewnatrz a u Ciebie pewnie trochę wewnątrz musi to boleć na zdrowy rozum skoro pielęgniarki mówią ze się udało na pewno tak jest. Dziś odpoczywaj staraj się myśleć pozytywnie . Pewnie przy obchodzi wieczorem coś więcej się dowiesz.Chyba juz nie przyjdzie...
No nic jutro na wizycie pewnie bedzie.
Oczekujaca123
[emoji7]superDziewczyny jestem po badaniach prenatalnych i jest wszystko dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Nie mogę uwierzyć....
@justkaki trzymam kciuki za Ciebie
Porzeczka1234
marzycielka81
@nafoczka dużo zdrowia dla Was
@Hatice gratulacje
@Justataki trzymam kciuki
@Oczekujaca123 trzymam za Ciebie mocno kciuki
@Hatice gratulacje
@Justataki trzymam kciuki
@Oczekujaca123 trzymam za Ciebie mocno kciuki
reklama
po badaniach
Wszystko ok, wymiary, przwplywy itd. Wynik z krwi do 10 dni.
Cieszę się bardzo, no i moje przeczucie się spełnia. Na ta chwilę wygląda na to że będzie dziewczynka
@Hatice gratulacje !
Jakie są normy tsh w I trymestrze? Z niedoczynności ide chyba w nadczynność. Wynik z dziś 0.18, w piątek podejdę do lekarza czy dawki nie trzeba zmniejszyć.
Wszystko ok, wymiary, przwplywy itd. Wynik z krwi do 10 dni.
Cieszę się bardzo, no i moje przeczucie się spełnia. Na ta chwilę wygląda na to że będzie dziewczynka
@Hatice gratulacje !
Jakie są normy tsh w I trymestrze? Z niedoczynności ide chyba w nadczynność. Wynik z dziś 0.18, w piątek podejdę do lekarza czy dawki nie trzeba zmniejszyć.
Podziel się: