reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja juz po obchodze. Ponoc mega ciezko bylo zalozyc mi szew bo jakas budowe tam mam dziwna takze 3 lekarzy mi zakladalo [emoji21] ponoc sie udalo. W czwartek mam badanie sprawdzajace czy szew trzyma i jesli tak to ide do domu. Nie ma koniecznosci zebym zostala... eh

@Marthi no co ty na zywca chyba bym umarla.... znieczulenie takie dozylne , uspana bylam na ok 30 min

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Wróciłam z gór, wróciłam do pracy i w końcu zalogowałam się na dłużej na forum, by poczytać co u Was:) Oczywiście nie wychwycę wszystkich wieści, bo to oznaczałoby ,że musze przerobic chyba kilkadziesiąt stron:D
@marshia Tobie serdecznie gratuluję, choć zrobiłam to "osobiście" przez telefon :D
@Oczekujaca123 za Ciebie zaciskam kciuki wyjątkowo! Ciąża trudna,ale oby zakończona sukcesem:)
@Hatice Tobie kibicuję szczególnie :) Pewnie dlatego, że spotkałyśmy się "na żywo" :) Cieszę się,że u Ciebie wszystko jak należy:)
@justkaki Tobie też gratuluję :)
@dżoł jak się macie?
@bertha @Marthi Was całuję :* Może do zobaczenia w marcu...? :D
U nas dziewczyny nie dzieje się nic, ponieważ muszę zaleczyć stan zapalny. Jakoś odciągam w czasie nasze starania :) Ja sama nie wiem co robić:) Jak sie podleczę, to powtórzę te cytokiny i jeszcze raz na zwiększonych heparynach,sterydach i intralipidach bym spróbowała. Mąż też podrasował swoich żołnierzy,ale jeszcze musi to sprawdzić. No i tyle u mnie :)
@Porzeczka1234 dzięki,ze o mnie pamiętasz;*

Dzień dobry dziewczyny:)
Wróciłam z gór, wróciłam do pracy i w końcu zalogowałam się na dłużej na forum, by poczytać co u Was:) Oczywiście nie wychwycę wszystkich wieści, bo to oznaczałoby ,że musze przerobic chyba kilkadziesiąt stron:D
@marshia Tobie serdecznie gratuluję, choć zrobiłam to "osobiście" przez telefon :D
@Oczekujaca123 za Ciebie zaciskam kciuki wyjątkowo! Ciąża trudna,ale oby zakończona sukcesem:)
@Hatice Tobie kibicuję szczególnie :) Pewnie dlatego, że spotkałyśmy się "na żywo" :) Cieszę się,że u Ciebie wszystko jak należy:)
@justkaki Tobie też gratuluję :)
@dżoł jak się macie?
@bertha @Marthi Was całuję :* Może do zobaczenia w marcu...? :D
U nas dziewczyny nie dzieje się nic, ponieważ muszę zaleczyć stan zapalny. Jakoś odciągam w czasie nasze starania :) Ja sama nie wiem co robić:) Jak sie podleczę, to powtórzę te cytokiny i jeszcze raz na zwiększonych heparynach,sterydach i intralipidach bym spróbowała. Mąż też podrasował swoich żołnierzy,ale jeszcze musi to sprawdzić. No i tyle u mnie :)
@Porzeczka1234 dzięki,ze o mnie pamiętasz;*
Burczus myslalam o Tobie , gdzie sie podziewasz a Ty sie urlopowalas ! [emoji7]
Lecz szybciutko stan zapalny i wracaj do dzialan.

Marthi ja tez sie coraz to nowych rzeczy ucze.. [emoji14] a dzis wchodzi profesor i mowi ze stary jest duzo widzial i przezyl a to powaljlam go na kolana (pietwsze co to pomyslalam ze go koplam na spaniu :p) ale potem dpdal ze musial soboe wziasc dwoch do pomocy lekarzy bo nie umial sie dostac taka pokrecona mam ta szyjke o trudne warunki dostania sie... takze widzisz zaskakuje nawet 60latkow :D

Burczus myslalam o Tobie , gdzie sie podziewasz a Ty sie urlopowalas ! [emoji7]
Lecz szybciutko stan zapalny i wracaj do dzialan.

Marthi ja tez sie coraz to nowych rzeczy ucze.. [emoji14] a dzis wchodzi profesor i mowi ze stary jest duzo widzial i przezyl a to powaljlam go na kolana (pietwsze co to pomyslalam ze go koplam na spaniu :p) ale potem dpdal ze musial soboe wziasc dwoch do pomocy lekarzy bo nie umial sie dostac taka pokrecona mam ta szyjke o trudne warunki dostania sie... takze widzisz zaskakuje nawet 60latkow :D
@Oczekujaca123 jak się dziś czujesz boli? Odetchłaś trochę ?No widzisz i 60 latka można zaskoczyć :):) a ten pewno swoje widział:p:p

@burczuś kochana dobrze ze wypoczełaś. Stan zapalny wylecz i do dzieła chodź wiem ze swojego doświadczenia , ze się kombinuje już myślę może by odłożyć jeszcze na miesiąc starania itd u mnie raczej stach góruje nie mogę się od niego uwolnić

@Marthi jak piesek dale obgryza co nieco dajecie radę jakoś ?

@Oczekujaca123 jak się dziś czujesz boli? Odetchłaś trochę ?No widzisz i 60 latka można zaskoczyć :):) a ten pewno swoje widział:p:p

@burczuś kochana dobrze ze wypoczełaś. Stan zapalny wylecz i do dzieła chodź wiem ze swojego doświadczenia , ze się kombinuje już myślę może by odłożyć jeszcze na miesiąc starania itd u mnie raczej stach góruje nie mogę się od niego uwolnić

@Marthi jak piesek dale obgryza co nieco dajecie radę jakoś ?
Trochę planie i wylatuja ze mnie gluty pomaranczowo, zolte... ale ponoc tak moze byc. Generalnie czuje sie nie najgorzej. Sprobowalam usiasc i to nie dla mnie [emoji14] probuje sobie chodzic troche bo polozna doradzila by testowac ta szyjke.. w sensie ze nie sztuka 3 dni tu lezec isc na usg i wszystko super trzyna.. a dojade do domu wejde po schodach i sie cos posypie... wiec zobaczymy... boje sie powrotu do domu... ale skoro bedzie trzymał to bede musiala wyjsc... no i musze psychicznie to ogarnac

@Oczekujaca123 życzę Ci żeby teraz było tylko dobrze i żebyś z dzieciaczkami dotrwała bezpiecznego terminu.
Myślę że wizyta u lekarza raz w tygodniu tzn zejście że schodów nie może nie wiadomo jak wpłynąć na szyjke to aż tak nie działa. Ale dopytaj lekarzy co sądzą i jakie zalecenia do życia w domu.

Przypomnisz mi jakie stosowałas probiotyki doustne i dopochwowe ze tyle tych pałeczek wyhodowalas bo ja mam 0...

@Oczekujaca123 życzę Ci żeby teraz było tylko dobrze i żebyś z dzieciaczkami dotrwała bezpiecznego terminu.
Myślę że wizyta u lekarza raz w tygodniu tzn zejście że schodów nie może nie wiadomo jak wpłynąć na szyjke to aż tak nie działa. Ale dopytaj lekarzy co sądzą i jakie zalecenia do życia w domu.

Przypomnisz mi jakie stosowałas probiotyki doustne i dopochwowe ze tyle tych pałeczek wyhodowalas bo ja mam 0...
Doustnie stosuje trivagin i provag (1 dzien trivagin 2gi dzien provag i tak w kolko) dopochwowo to najpierw czyszczenie pochwy woda utleniona z woda, potem kiracja zakwaszajaca 10dni vitagyn C potem 5 dni bralam lactovaginal. A tetaz dlaje pribiotyki doustne plua 1 raz w tyg Vitagyn C (zakwasza pH wiec zle bakterie sie nie rozwijaja a dobre tak) i na drugi ddien lactovaginal i potem co tydzien tak samo.

reklama
@Oczekujaca123 dzięki! A jak ta woda utleniona rozcieńczać i irygatorem ??
Ja sobie do kubeczka na mocz wlewam wode mineralna tak polowe i potem na oko dolewam wody utlenionej [emoji14] ra wiecej raz mniej. I to nabieram do strzykawki 10ml i wstrzykuje potem sobie obstrzykuje wargi sromowe, tyłek itp. To ma wybic zle bakterie. Potem podmywam sie na przemian plynem z liren Bede Mama albo mydlem tym z nanosrebrem

Do góry