reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja juz po obchodze. Ponoc mega ciezko bylo zalozyc mi szew bo jakas budowe tam mam dziwna takze 3 lekarzy mi zakladalo [emoji21] ponoc sie udalo. W czwartek mam badanie sprawdzajace czy szew trzyma i jesli tak to ide do domu. Nie ma koniecznosci zebym zostala... eh

@Marthi no co ty na zywca chyba bym umarla.... znieczulenie takie dozylne , uspana bylam na ok 30 min

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Wróciłam z gór, wróciłam do pracy i w końcu zalogowałam się na dłużej na forum, by poczytać co u Was:) Oczywiście nie wychwycę wszystkich wieści, bo to oznaczałoby ,że musze przerobic chyba kilkadziesiąt stron:D
@marshia Tobie serdecznie gratuluję, choć zrobiłam to "osobiście" przez telefon :D
@Oczekujaca123 za Ciebie zaciskam kciuki wyjątkowo! Ciąża trudna,ale oby zakończona sukcesem:)
@Hatice Tobie kibicuję szczególnie :) Pewnie dlatego, że spotkałyśmy się "na żywo" :) Cieszę się,że u Ciebie wszystko jak należy:)
@justkaki Tobie też gratuluję :)
@dżoł jak się macie?
@bertha @Marthi Was całuję :* Może do zobaczenia w marcu...? :D
U nas dziewczyny nie dzieje się nic, ponieważ muszę zaleczyć stan zapalny. Jakoś odciągam w czasie nasze starania :) Ja sama nie wiem co robić:) Jak sie podleczę, to powtórzę te cytokiny i jeszcze raz na zwiększonych heparynach,sterydach i intralipidach bym spróbowała. Mąż też podrasował swoich żołnierzy,ale jeszcze musi to sprawdzić. No i tyle u mnie :)
@Porzeczka1234 dzięki,ze o mnie pamiętasz;*

Dzień dobry dziewczyny:)
Wróciłam z gór, wróciłam do pracy i w końcu zalogowałam się na dłużej na forum, by poczytać co u Was:) Oczywiście nie wychwycę wszystkich wieści, bo to oznaczałoby ,że musze przerobic chyba kilkadziesiąt stron:D
@marshia Tobie serdecznie gratuluję, choć zrobiłam to "osobiście" przez telefon :D
@Oczekujaca123 za Ciebie zaciskam kciuki wyjątkowo! Ciąża trudna,ale oby zakończona sukcesem:)
@Hatice Tobie kibicuję szczególnie :) Pewnie dlatego, że spotkałyśmy się "na żywo" :) Cieszę się,że u Ciebie wszystko jak należy:)
@justkaki Tobie też gratuluję :)
@dżoł jak się macie?
@bertha @Marthi Was całuję :* Może do zobaczenia w marcu...? :D
U nas dziewczyny nie dzieje się nic, ponieważ muszę zaleczyć stan zapalny. Jakoś odciągam w czasie nasze starania :) Ja sama nie wiem co robić:) Jak sie podleczę, to powtórzę te cytokiny i jeszcze raz na zwiększonych heparynach,sterydach i intralipidach bym spróbowała. Mąż też podrasował swoich żołnierzy,ale jeszcze musi to sprawdzić. No i tyle u mnie :)
@Porzeczka1234 dzięki,ze o mnie pamiętasz;*
Burczus myslalam o Tobie , gdzie sie podziewasz a Ty sie urlopowalas ! [emoji7]
Lecz szybciutko stan zapalny i wracaj do dzialan.

Marthi ja tez sie coraz to nowych rzeczy ucze.. [emoji14] a dzis wchodzi profesor i mowi ze stary jest duzo widzial i przezyl a to powaljlam go na kolana (pietwsze co to pomyslalam ze go koplam na spaniu :p) ale potem dpdal ze musial soboe wziasc dwoch do pomocy lekarzy bo nie umial sie dostac taka pokrecona mam ta szyjke o trudne warunki dostania sie... takze widzisz zaskakuje nawet 60latkow :D

Burczus myslalam o Tobie , gdzie sie podziewasz a Ty sie urlopowalas ! [emoji7]
Lecz szybciutko stan zapalny i wracaj do dzialan.

Marthi ja tez sie coraz to nowych rzeczy ucze.. [emoji14] a dzis wchodzi profesor i mowi ze stary jest duzo widzial i przezyl a to powaljlam go na kolana (pietwsze co to pomyslalam ze go koplam na spaniu :p) ale potem dpdal ze musial soboe wziasc dwoch do pomocy lekarzy bo nie umial sie dostac taka pokrecona mam ta szyjke o trudne warunki dostania sie... takze widzisz zaskakuje nawet 60latkow :D
@Oczekujaca123 jak się dziś czujesz boli? Odetchłaś trochę ?No widzisz i 60 latka można zaskoczyć :):) a ten pewno swoje widział:p:p

@burczuś kochana dobrze ze wypoczełaś. Stan zapalny wylecz i do dzieła chodź wiem ze swojego doświadczenia , ze się kombinuje już myślę może by odłożyć jeszcze na miesiąc starania itd u mnie raczej stach góruje nie mogę się od niego uwolnić

@Marthi jak piesek dale obgryza co nieco dajecie radę jakoś ?

@Oczekujaca123 jak się dziś czujesz boli? Odetchłaś trochę ?No widzisz i 60 latka można zaskoczyć :):) a ten pewno swoje widział:p:p

@burczuś kochana dobrze ze wypoczełaś. Stan zapalny wylecz i do dzieła chodź wiem ze swojego doświadczenia , ze się kombinuje już myślę może by odłożyć jeszcze na miesiąc starania itd u mnie raczej stach góruje nie mogę się od niego uwolnić

@Marthi jak piesek dale obgryza co nieco dajecie radę jakoś ?
Trochę planie i wylatuja ze mnie gluty pomaranczowo, zolte... ale ponoc tak moze byc. Generalnie czuje sie nie najgorzej. Sprobowalam usiasc i to nie dla mnie [emoji14] probuje sobie chodzic troche bo polozna doradzila by testowac ta szyjke.. w sensie ze nie sztuka 3 dni tu lezec isc na usg i wszystko super trzyna.. a dojade do domu wejde po schodach i sie cos posypie... wiec zobaczymy... boje sie powrotu do domu... ale skoro bedzie trzymał to bede musiala wyjsc... no i musze psychicznie to ogarnac

@Oczekujaca123 życzę Ci żeby teraz było tylko dobrze i żebyś z dzieciaczkami dotrwała bezpiecznego terminu.
Myślę że wizyta u lekarza raz w tygodniu tzn zejście że schodów nie może nie wiadomo jak wpłynąć na szyjke to aż tak nie działa. Ale dopytaj lekarzy co sądzą i jakie zalecenia do życia w domu.

Przypomnisz mi jakie stosowałas probiotyki doustne i dopochwowe ze tyle tych pałeczek wyhodowalas bo ja mam 0...

@Oczekujaca123 życzę Ci żeby teraz było tylko dobrze i żebyś z dzieciaczkami dotrwała bezpiecznego terminu.
Myślę że wizyta u lekarza raz w tygodniu tzn zejście że schodów nie może nie wiadomo jak wpłynąć na szyjke to aż tak nie działa. Ale dopytaj lekarzy co sądzą i jakie zalecenia do życia w domu.

Przypomnisz mi jakie stosowałas probiotyki doustne i dopochwowe ze tyle tych pałeczek wyhodowalas bo ja mam 0...
Doustnie stosuje trivagin i provag (1 dzien trivagin 2gi dzien provag i tak w kolko) dopochwowo to najpierw czyszczenie pochwy woda utleniona z woda, potem kiracja zakwaszajaca 10dni vitagyn C potem 5 dni bralam lactovaginal. A tetaz dlaje pribiotyki doustne plua 1 raz w tyg Vitagyn C (zakwasza pH wiec zle bakterie sie nie rozwijaja a dobre tak) i na drugi ddien lactovaginal i potem co tydzien tak samo.

reklama
@Oczekujaca123 dzięki! A jak ta woda utleniona rozcieńczać i irygatorem ??
Ja sobie do kubeczka na mocz wlewam wode mineralna tak polowe i potem na oko dolewam wody utlenionej [emoji14] ra wiecej raz mniej. I to nabieram do strzykawki 10ml i wstrzykuje potem sobie obstrzykuje wargi sromowe, tyłek itp. To ma wybic zle bakterie. Potem podmywam sie na przemian plynem z liren Bede Mama albo mydlem tym z nanosrebrem

Do góry