reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Możesz powiedzieć czy miałaś szczepienia od męża czy pullowane? W Łodzi?
Ja jestem pacjętką prof Malinowskiego szczepienia miałam od dawcy . Przy pierwszym dziecku miałam od męża i maz+dawca mrl 0 dopiero od dawcy 47 % . Teraz tylko od dawcy i już pi 3 szczepieniach mrl 42 %

@Oczekujaca123 kochana leż spokojnie i czekaj na szew . Tak jak @iveo napisała może ze miękką nie oznacza nic strasznego wspieram

reklama
Hej. Niestety i ja muszę dołączyć do tego forum... jestem po 4 poronieniach. 1 ciaza w 5/6 tygodniu, 2 ciaza łyżeczkowanie- puste jajo, 3 i 4 ciąża zakończyła się na samym początku, bhcg urosło tylko do 20 i zaczęło spadać. Cykle stymulowane- brak owulacji. Dodatnie ANA1 1:100, ANA2 graniczne. 2 ostatnie ciaze na clexane,acardzie i tak nie pomogło. Obecnie czekamy za wynikami kariotypu. Ok 3 lata maz badał nasienie, wynik ok. Teraz maz walczy z tarczyca, raz ma nadczynność raz niedoczynność. Pomóżcie dziewczyny, jakie badania zrobić.

Ja jestem pacjętką prof Malinowskiego szczepienia miałam od dawcy . Przy pierwszym dziecku miałam od męża i maz+dawca mrl 0 dopiero od dawcy 47 % . Teraz tylko od dawcy i już pi 3 szczepieniach mrl 42 %
Oprócz złego allo miałaś jeszcze jakieś problemy? Nk? Kiry? Naturalnie zachodzisz po szczepieniu bez problemu?
@Oczekujaca123 kochana leż spokojnie i czekaj na szew . Tak jak @iveo napisała może ze miękką nie oznacza nic strasznego wspieram

@dzoasia - ahhh miłe wiadomości od rana dostałam[emoji28] pewnie niebawem i Wy je tu dostaniecie. Jakos miło ten dzień się zaczal i serduszko się raduje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale na razie ciiiiii nic więcej nie pisze[emoji6]
A u mnie w tym cyklu staranki takie na bakier wiec nie napalam się w ogóle na testowanie, miniony cykl stracony wiec póki co stara bieda, bez zmian[emoji6][emoji28] Miłego milego[emoji8]

@iveo - nie nie u mnie nic nowego[emoji8]

A to pewnie nowy dzidziuś się pojawił [emoji7]
@dzoasia - ahhh miłe wiadomości od rana dostałam[emoji28] pewnie niebawem i Wy je tu dostaniecie. Jakos miło ten dzień się zaczal i serduszko się raduje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale na razie ciiiiii nic więcej nie pisze[emoji6]
A u mnie w tym cyklu staranki takie na bakier wiec nie napalam się w ogóle na testowanie, miniony cykl stracony wiec póki co stara bieda, bez zmian[emoji6][emoji28] Miłego milego[emoji8]

@iveo - nie nie u mnie nic nowego[emoji8]

Dzis znow meczyly mnie bole brzucha i dostałam relanium 3x2... ktora brala ? Ja wiem ze w ciazy wiele osob bralo bierze itp.. ale troche sie boje szczegolnie takich dawek.. to decyzja profesofa ale kurcze.. wiadoml strach jest. Ktos ma jakies dosiwadczenie ?

reklama
Dzis znow meczyly mnie bole brzucha i dostałam relanium 3x2... ktora brala ? Ja wiem ze w ciazy wiele osob bralo bierze itp.. ale troche sie boje szczegolnie takich dawek.. to decyzja profesofa ale kurcze.. wiadoml strach jest. Ktos ma jakies dosiwadczenie ?
Kochana ja nie brałam ale moja koleżanka brała chyba do 25 tygodnia ciąży 3x2 później 3x1 urodziła syna w sierpniu zdrowiutki i cały . Dodam ze miała 5 razy in vitro i poroniła za każdym razem w 6 tygodniu kiedy zrezygnowali trafił się naturalski i mają maleństwo. Była też od początku na lekach prowadziła ja moja lokalna gin

@bertha kochana jesteś co u Ciebie?

Do góry