reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Możesz powiedzieć czy miałaś szczepienia od męża czy pullowane? W Łodzi?
Ja jestem pacjętką prof Malinowskiego szczepienia miałam od dawcy . Przy pierwszym dziecku miałam od męża i maz+dawca mrl 0 dopiero od dawcy 47 % . Teraz tylko od dawcy i już pi 3 szczepieniach mrl 42 %

@Oczekujaca123 kochana leż spokojnie i czekaj na szew . Tak jak @iveo napisała może ze miękką nie oznacza nic strasznego wspieram

reklama
Hej. Niestety i ja muszę dołączyć do tego forum... jestem po 4 poronieniach. 1 ciaza w 5/6 tygodniu, 2 ciaza łyżeczkowanie- puste jajo, 3 i 4 ciąża zakończyła się na samym początku, bhcg urosło tylko do 20 i zaczęło spadać. Cykle stymulowane- brak owulacji. Dodatnie ANA1 1:100, ANA2 graniczne. 2 ostatnie ciaze na clexane,acardzie i tak nie pomogło. Obecnie czekamy za wynikami kariotypu. Ok 3 lata maz badał nasienie, wynik ok. Teraz maz walczy z tarczyca, raz ma nadczynność raz niedoczynność. Pomóżcie dziewczyny, jakie badania zrobić.

Ja jestem pacjętką prof Malinowskiego szczepienia miałam od dawcy . Przy pierwszym dziecku miałam od męża i maz+dawca mrl 0 dopiero od dawcy 47 % . Teraz tylko od dawcy i już pi 3 szczepieniach mrl 42 %
Oprócz złego allo miałaś jeszcze jakieś problemy? Nk? Kiry? Naturalnie zachodzisz po szczepieniu bez problemu?
@Oczekujaca123 kochana leż spokojnie i czekaj na szew . Tak jak @iveo napisała może ze miękką nie oznacza nic strasznego wspieram

@dzoasia - ahhh miłe wiadomości od rana dostałam[emoji28] pewnie niebawem i Wy je tu dostaniecie. Jakos miło ten dzień się zaczal i serduszko się raduje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale na razie ciiiiii nic więcej nie pisze[emoji6]
A u mnie w tym cyklu staranki takie na bakier wiec nie napalam się w ogóle na testowanie, miniony cykl stracony wiec póki co stara bieda, bez zmian[emoji6][emoji28] Miłego milego[emoji8]

@iveo - nie nie u mnie nic nowego[emoji8]

A to pewnie nowy dzidziuś się pojawił [emoji7]
@dzoasia - ahhh miłe wiadomości od rana dostałam[emoji28] pewnie niebawem i Wy je tu dostaniecie. Jakos miło ten dzień się zaczal i serduszko się raduje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale na razie ciiiiii nic więcej nie pisze[emoji6]
A u mnie w tym cyklu staranki takie na bakier wiec nie napalam się w ogóle na testowanie, miniony cykl stracony wiec póki co stara bieda, bez zmian[emoji6][emoji28] Miłego milego[emoji8]

@iveo - nie nie u mnie nic nowego[emoji8]

Dzis znow meczyly mnie bole brzucha i dostałam relanium 3x2... ktora brala ? Ja wiem ze w ciazy wiele osob bralo bierze itp.. ale troche sie boje szczegolnie takich dawek.. to decyzja profesofa ale kurcze.. wiadoml strach jest. Ktos ma jakies dosiwadczenie ?

reklama
Dzis znow meczyly mnie bole brzucha i dostałam relanium 3x2... ktora brala ? Ja wiem ze w ciazy wiele osob bralo bierze itp.. ale troche sie boje szczegolnie takich dawek.. to decyzja profesofa ale kurcze.. wiadoml strach jest. Ktos ma jakies dosiwadczenie ?
Kochana ja nie brałam ale moja koleżanka brała chyba do 25 tygodnia ciąży 3x2 później 3x1 urodziła syna w sierpniu zdrowiutki i cały . Dodam ze miała 5 razy in vitro i poroniła za każdym razem w 6 tygodniu kiedy zrezygnowali trafił się naturalski i mają maleństwo. Była też od początku na lekach prowadziła ja moja lokalna gin

@bertha kochana jesteś co u Ciebie?

Do góry