Marthi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@magda1208 nosek do góry. Tak będzie aż dziecko nie wyjdzie z domu. Uwierz że troska o dziecko tylko przyrasta z wiekiem. Trzeba mocno się trzymać w ryzach By nie zwariować i nie zachuchać dziecka. Będzie dobrze. Zobaczysz.
@iveo CC na żywca matkoboskoczestochoskooooo... A dzieci mają skłonności do zamiany dnia z nocą
Kitki skarbie witaj. Dacie rady. Wiesz pewnie ze ja ze starszym tez walczę bo ma SI a maly cóż czas pokaże. Ważne ze są :*@Marthi ja caly czas Was podczytuje i trzymam kciuki. Nie umiem rozstac sie z tym forum[emoji846] nie pisze bo za wiele nie umiem Wam doradzić. Poza tym mam problemy z synkiem i to spędza mi sen z powiek. Takze tak to jest, najpierw martwimy sie by zajść, pozniej by odnosić a po porodzie....dalej sie martwimy o tą małą istotke o którą tyle walczylismy. Obecnie czekam na opinie z centrum pp, i szukam przedszkola integracyjnego dla synka. I mimo ze kocham go ponad zycie to gdzies w tyle pojawia sie taka mysl czy nie za bardzo chcialam, czy to nie bylo zbyt egoistyczne, i czy dam rade wychowac go by w przyszlosci byl samodzielny i szczesliwy. Tak do konca nigdy nie wiemy jakie sa skutki brania tylu lekow. Ale co nam pozostalo. Trzeba walczyć [emoji846][emoji123]
@kas90 urazy tzn? Moj synek ma problemy z brzuszkiem od malego ale z jelitkami.Olu wielkie gratulacje:*
@Kitki nie mysl o sobie zle:* tak jak Ola pisze wywiad na temat ciąży jest standardowy, ale szczerze ci powiem, że w przypadku afazji raczej jakoes urazy brzucha moglyby miec wplyw.
Jestem logopedą, jakbys chciała się poradzić to pisz
Ja mialam stwierdzone hashimoto. Zaczynalam na 25 eutyroxu a skonczylam ciaze na 75. Teraz po 2 latach biore 88 i 100 ale mam juz uregulowane. Nie szaleje tak. Ale w ciazy i zaraz po strasznie skakalo. Wyniki robilam co miesiac@magda1208 będzie dobrze głowa w górę;*
Dziewczyny czy któraś z Was miała problem że nagle skończyła tarczyca... Ja od początku miałam problem z niedoczynnościa Ale do 20 tc była w normie przy eyluthyroxie 25 mg, potem był skok zwiększyłam dawkę na 50 mg , dzisiaj odebrałam wynik A tu 4.6 , mam zwiększyć dawkę na 75 mg i się nie stresować... Ale Naczytalam się różnych rzeczy w Internecie i jestem przerażona ;( któraś miała takie skoki w 3 trymestrze?