Porzeczka1234
Fanka BB :)
Tak kochana o twoje zdrówko pytałam dobrze że d-dimery spadają cieszę się . Stres przed ginekologiem no cóż zawsze się o coś martwimy a u Ciebie to tym bardziej nie dziwię się . Bólu zęba współczuję przyznam, że ja nie wiem co to jest chodzę do dentysty sama z obowiązku co roku nigdy z bólem.
@Nadja_n oby ten cykl byl twoj spróbuje nie myśleć chodź wiem, że dobrze się mówi. Pieska masz wspaniałego ja też go chciałam tylko szorstko włosego no ale zaszłam w ciąże. Moze Zosia kiedyś będzie chciała !
@Marthi uważam że coś w tych tabletkach jest moja Endo kazała mi właśnie cukier mierzyć przy mecie bo powiedziała że cukier przy tych tabletkach lubi spadać
@marshia jak się czujesz?
@Nadja_n oby ten cykl byl twoj spróbuje nie myśleć chodź wiem, że dobrze się mówi. Pieska masz wspaniałego ja też go chciałam tylko szorstko włosego no ale zaszłam w ciąże. Moze Zosia kiedyś będzie chciała !
@Marthi uważam że coś w tych tabletkach jest moja Endo kazała mi właśnie cukier mierzyć przy mecie bo powiedziała że cukier przy tych tabletkach lubi spadać
@marshia jak się czujesz?