reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Też tak mam ja trochę pochodzę niekiedy uczucie jest tak silne że nie mogę usiąść na pupie, ale ja mam szew i tłumaczę sobie że to może od tego bo lekarz przedwczoraj powiedział że trzyma mocno i z szyjką nic na razie się nie dzieje
Teraz możesz tylko leżeć i pachnieć jak mówi mój gin

reklama
Nafoczka - z tymi lekarzami to wszystkie przeszłyśmy swoje. Ja w sumie dalej nie znalazłam lekarza do prowadzenia ciąży. Jeśli naprawdę czujesz, ze ten lekarz Ci pomoże to wybierz się może do Krakowa, jak mówi Ewa i nie poddawaj się. 2 tygodnie oczekiwania na wizytę to pikuś.
Ja póki co się cieszę z tego hematologa, o ktorym Wam pisałam, ale niestety chyba się nie dowiem czy mam uczulenie na fragmin czy nie w najblizszym czasie, bo On mnie przyjmie dopiero w ciazy. Wczoraj poszlam do innego hematologa, ktorego mam za free i on oczywiscie nie wie, jak sprawdzic czy to na Fragmin czy nie i wyslal mnie do Alergologa i oczywiscie nastraszyl po raz kolejny oraz walną wykład czym jest heparyna :happy: ot, taka sytuacja.

Esperanza a mozesz mi tak w skrócie powiedzieć co Ci powiedział hematolog lub jakie zlecił ci badania? bo ja mam pierwszą wizyte 19.03 ale chce wiedziec czego się spodziewać lub o co prosic

U nas w porządku, synek wygląda na zdrowego. Tylko szyjka znowu mi się skróciła :-(
Iris mnie tak kłuło w pierwszej ciąży i każdy mówił, że to norma. Odpocznij rzeczywiście :tak:

Ostatnia edycja:
Ewus super, że z synkiem wszystko dobrze :-)
A szyjka bardzo skrócona? Dobrze pamiętam, że rąk miałaś z córką?

Nie, nie bardzo, ale w 1 trymestrze miała 4,6 cm, teraz już 3,5. Z każdą wizytą trochę spada, przez te skurcze. Martwię się. Mąż jedzie w piątek na Ukrainę po leki dla mnie. Oby mu się udało kupić :-(

reklama
Hmm nie wiem zatem. Koleżanka w poprzedniej ciąży brała coś na S i leżała cały czas w domu. Teraz jest w 16 tc i gin znowu każe się oszczędzać. Bo ten lek to podobno już tylko w szpitalu podają.

Do góry