reklama
G
gość 94049
Gość
Ewa kciukasy &&&&&&
Będzie wszystko dobrze, przecież wiesz.
Matko polowkowe, teraz to już z górki :-)
Będzie wszystko dobrze, przecież wiesz.
Matko polowkowe, teraz to już z górki :-)
Esperanza86
Fanka BB :)
Ewcia, trzymam kciuki bardzo mocno! Współczuję, a jednocześnie bardzo zazdroszczę tego stresu.
Barbinko odezwij się, mam nadzieję, że serduszko silniejsze!
Barbinko odezwij się, mam nadzieję, że serduszko silniejsze!
Esperanza86
Wczoraj w ciągu dnia było lekkie, wieczorem spokój, a dziś rano znów mnie powitało z pompą, ale dalej brunatne, więc się cieszę, że chociaż nie krew jak wczoraj. Coś czuje, że zostanie ze mną aż do @, czyli jeszcze jakieś 6 dni
Esperanza bądź dobrej myśli
Ewa kochanie w sumie to nie doktorek mnie wnerwił tylko ta pani co rejestruje. Dzwoniłam w styczniu kazała zadzwonić ok13.02, dzwoniłam i kazała zadzwonic 17.02- dzwoniłam i kazała zadzwonić 23.02- nie dodzwoniłam się, a wczoraj na mnie nakrzyczała, że tylko chyba ja mam problem z dodzwonieniem się a doktorek sie przenosi- i niby nie wie gdzie- wiec już nie rejestruje a tym bardziej nowych pacjentek
Jakoś wszystko mnie to zdołowało i smutno mi tak ogólnie
Ewa kochanie w sumie to nie doktorek mnie wnerwił tylko ta pani co rejestruje. Dzwoniłam w styczniu kazała zadzwonić ok13.02, dzwoniłam i kazała zadzwonic 17.02- dzwoniłam i kazała zadzwonić 23.02- nie dodzwoniłam się, a wczoraj na mnie nakrzyczała, że tylko chyba ja mam problem z dodzwonieniem się a doktorek sie przenosi- i niby nie wie gdzie- wiec już nie rejestruje a tym bardziej nowych pacjentek
Jakoś wszystko mnie to zdołowało i smutno mi tak ogólnie
reklama
Iris34
Dziewczyny, mam pytanko, od wczoraj mam takie "klucia" w pochwie. Fakt, że wczoraj jak zwykle, gdy poczuje się lepiej wzięłam się za sprzątanie, ale nie "szarżowałam" jakoś bardzo. Co to może być? mam nadzieję, że szyjka się nie skraca. zaczynam lekko panikować. Dziś leżę plackiem, wizytę mam jutro, więc mam nadzieję, że do tej pory nic się nie zadzieje.
Podziel się: