Dzień dobry wieczór
Znowu się opuściłam i dzisiaj cały dzień od rana pomału doczytuję, chociaż trochę "po łebkach". Dużo się działo u Was
@maa821 gratuluję synka! Finał groźny, cena wysoka, ale udało się, cieszę się, że pomału dochodzisz do siebie. Najważniejsze, że już jesteście razem.
@smerfik88 @Zzzzzz Wasze ciąże idą chyba jakimś przyspieszonym trybem!! Dopiero byłyście na początku a tu już taaaaaaak daleko, oby do końca bez przebojów!
@marshia miej wyje..ne a będzie Ci dane
Teraz czas dla Ciebie, pachnij ile wlezie, potem już nie będziesz mieć czasu
@edloteh to co byś powiedziała na moje brakujące 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1?? Chyba słabo c'nie? Pasikonik początkowo odpisał, że moje Kiry nie są złe, ale jak pisałam, że poprzednio miałam accofil i czy teraz mógłby coś wnieść to odpisał, ze będzie konieczny. Zlecił wlew domaciczny w dawce 0,48 i potem 0,3 do pozytywnej bety. Kurde zastanawiam się, czy sobie nie skołować podwójnie recepty od niego i z kliniki, bo oni respektuja jego zalecenia i czy nie przedłużyć stosowania... Nie wiem jak to się ma do szczepień :/
@Bunia10 ty jesteś tez po szczeieniach - jak długo miałaś brać ten accofil???
Moje obsikane nigdy nie dawały 2 kreski nawet po kilku godzinach, nawet po rozebraniu na części pierwsze i nawet na wieczór po wyciągnięciu z kosza i sprawdzeniu czy aby na pewno.... (wariatka, wiem
Anula jeśli w ogóle bierzecie pod uwagę ivf to polecam, poproście o zapładnianie metodą IMSI (wybierają plemniki zwracając uwagę na morfologię) i trochę skrócisz sobie drogę, tak myślę - zwłaszcza, że piszesz, że nie lubisz czekać i mieliście IUI itp.
Monia tak jak dziewczyny piszą - masz dużą dawkę sterydu, czyli nie bez powodu. Ja bym może zaczęła odstawianie po tym 8tc ale nie co 3 dni i nie od razu o tyle ale może np co tydzień o 5mg a od 10mg co tydzień po 2,5 hmmm nie wiem, skonsultuj może jeszcze z kimś innym?
@Porzeczka1234 no właśnie nie siedziałam nawet w krzakach
Na forum jestem, ale nie przychodziły mi powiadomienia, że mnie wywoływałyście :/ Miałam dość intensywny tydzień i jak ogarnęłam invitrowy wątek to już nie miałam siły. Z nowości u mnie to zaczęłam cykl transferowy, żrem cukierasy, w środę monit i zobaczymy. Może pod koniec przyszłego tygodnia po 20tym będzie transfer
Zdrówka dla Zosi!
@Oczekujaca123 czyli jednak 2 bąbelki! Niech wszystko będzie dobrze! Ja zaraz po tobie w kolejce do podwójnego brzucha
Witam nowe koleżanki, gratuluję zafasolkowanym!
Pozdrawiam wszystkie cieplutko!