reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123
27 zapisalam sie... ale wczesniej nie wiem czy jechac bo fo 25 mam ostatni zastrzyk... ciekawe czy rodzinny lekarz przepisalby clexane
Hmm chyba zalezy jakie macie "relacje" i czy masz jakies zaswiadczenie albo chociaż zna twoka historie. Sprobowac mozesz, choc ja bym pewnie poszla do gina wczesniej ;) (pewnie nie bedzie nic widzial, ale moze jakies leki.dolozy czy cos) - co teraz bierzesz?

@Hope24 beta wazniejsza.

@oczekujaca chleb pszenny, zdarzaly sie slodycze. Tak to salatki, owoce z jogurtem naturalnym.ps ale masz wiedze.

@Marrhi zazdroszcze.
Czy ja wiem czy mam wiedzę... pewnie troche tak, od lipca ogarnialam IO to się troche nauczylam , a przy cukrzycy nie wiele sie rozni.
Ja teraz mam inny problem.. tzn nie wien czy to problem, ale moke cukry po posilkah sa coraz niższe [emoji33] [emoji33] [emoji23] [emoji23]
No to bialy chleb odpada... sałatki sa spoko Jogurt naturalny z owocami ok, ale musisz dorzuc np platki owsiane (gorskie , a nie błyskawiczne) i jakies orzechy. Wtedy masz pelnowartosciowy posilek ;)

@Hope24 dr Przybycien mówi , ze objawy nie są żadnym wyznacznikiem :) czytałam tez ostatnio u mamyginekolog ze 90% kobiet ma objawy a 10% ich nie ma, może jesteś w tej grupie 10% :) ja bym na Twoim miejscu poczekała na usg, nie stresowała się juz robieniem bety ;) ja robiłam tylko 2 x w 31dc i 33 dc.

@Hope24 ja do niedawna też nie miałam żadnych objawów, no może troszkę pełniejsze piersi. Mdłości nawiedziły mnie jakiś tydzień temu i nie odpuszczają nawet na chwilę.
Odnośnie diety cukrzycowej, od pół roku byłam na diecie na IO zaleconej od pani dietetyk. Schudłam 16kg i cukry i insulina wróciły na swoje miejsce .Teraz z racji złego samopoczucia nie jestem w stanie pilnować nawet podstawowych zasad diety ale staram się . Tydzień temu robiłam test obciążenia glukozą i wyniki idealne.

reklama
Do góry