reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczyny robilam bete 8.11 w 27dc i 91.79 a 10.11 29dc 347.50 ale dzisiaj robilam test ciazowy ten pink i blada kreska okres mialam 13 pazdziernika... chyba cos jest nie tak bo powinna byc mocna krecha..
Objawow jakis nie mam... troche sutki bola... bolal mnie wczoraj lekko brzuch ...robie zastrzyki clexane i teraz panikuje... strach przed kolejna strata...

reklama
Witam dziewczyny robilam bete 8.11 w 27dc i 91.79 a 10.11 29dc 347.50 ale dzisiaj robilam test ciazowy ten pink i blada kreska okres mialam 13 pazdziernika... chyba cos jest nie tak bo powinna byc mocna krecha..
Objawow jakis nie mam... troche sutki bola... bolal mnie wczoraj lekko brzuch ...robie zastrzyki clexane i teraz panikuje... strach przed kolejna strata...

Miałam podobnim. Też beta ponad 300 a na teście następnego dnia rano kreska dużo bledsza niż kontrolna. A wszystko było okej :) także na to nie patrz. Aha, test był czułości 10

A po co ten test? Przeciez beta jest ok. ;)
Ja juz po tym jak zaczelam robic bete to testow nie robilam, wiec nie wiem jak to z tym kolorem kreski, ale beta wazniejsza ;)
Trzymam kciuki ;*
Kiedy masz.planowana wizyte u gin?

Piękne przyrosty!! A pinki mają to do siebie, że kreski są blade. Nie rób sikaczów bo ocipiejesz. Beta pięknie poszybowała, jak bardzo się martwisz to sprawdź jeszcze przyrost, wtedy będziesz mieć czarno na białym. Powodzonka!

@Hope24 mi lekarz zabronil robic testow, bo czasem nic nie pokazuja a ciaza jest. Od razu kazal robic bete. Tak wiec nie stresuj sie sikancem. To tylko test, moze zle byl przechowywany, a moze przygotowany... mniejsza o to. Liczy sie beta hcg z krwi

@Destino
Moze i macie racje z tymi testami, jutro zrobie kolejna bete chociaz lekarz mowil zeby nie powtarzac ... dla swojego spokoju zrobie bo ciezko mi uwierzyc ze bedzie dobrze

reklama
@Hope24 przyrost bardzo ładny. U mnie wszystkie sikance wychodzą blado, pewnie teraz jak bym zrobiła też by był bladzioch a jestem w 7 tyg
U mnie standard- mdłości, mdłości, mdłości i ból głowy...

Do góry