reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@maa821 podobno nie jest latwo zdiagnozowac wrosniete lozysko. Najczesciej dzieje sie jak u ciebie, ze widac to dopiero podczas porodu. Mysle, ze przyjdzie czas, by ta informacja do ciebie dotarla. Nie latwo sie z nia uporac. Zycze ci by synek wszystko wynagradzal. Zaplacilas wysoka cene za marzenia. Teraz zaslugujecie na to, by cieszyc sie soba jak najdluzej i jak najwiecej [emoji4] przytulam

@hope34 nie trzeba miec objawow, by ciaza byla zdrowa. Tym bardziej, ze one zaczynaja sie najczesciej ok 6tc. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] za ciag dalszy

reklama
@Hope24 ja tez brak objawow. No moze to ze spałam od owu do zrobienia testu caly czas [emoji14] cycki nie bola.. z dwa dni moze mnie sutki troche "ciagnely" ale juz ucichlo... w poprzedniej ciazy tez mi nic nie bylo. Nie mialam mlodsci, nic nie bolalo. Czulam sie fantastycznie i gdyby nie szyjka mialabym prawir miesieczne synka w domu. Wiec brak objawow to nic takiego ;) - sama czesto sie gubie i rozmyslam ze brak objawu to na pewno zle... cos taki nas los po stracie...
Trzymam kciuki, zeby bylo ok.
Przepraszam, ja mam skleroze, pewnie nie raz juz pisalas, ale masz jakies leki juz na start , zeby brac od.pozytywnego testu ? Kiedy powtarzasz bete ?

@Hope24 ja tez brak objawow. No moze to ze spałam od owu do zrobienia testu caly czas [emoji14] cycki nie bola.. z dwa dni moze mnie sutki troche "ciagnely" ale juz ucichlo... w poprzedniej ciazy tez mi nic nie bylo. Nie mialam mlodsci, nic nie bolalo. Czulam sie fantastycznie i gdyby nie szyjka mialabym prawir miesieczne synka w domu. Wiec brak objawow to nic takiego ;) - sama czesto sie gubie i rozmyslam ze brak objawu to na pewno zle... cos taki nas los po stracie...
Trzymam kciuki, zeby bylo ok.
Przepraszam, ja mam skleroze, pewnie nie raz juz pisalas, ale masz jakies leki juz na start , zeby brac od.pozytywnego testu ? Kiedy powtarzasz bete ?

Zaax bralam od staran, dzisiaj clexane wzielam... no wlasnie kiedy powtorzyc bete?

@Hope24 wiele razy pisałam, ze ja ani chwili nie czułam, ze jestem w ciąży. Więcej śpię dopiero w 2 trymestrze. Gdyby nie to, ze brzuch już rośnie i czuję bąbla, to mogłabym powiedzieć, ze nuevwiem, ze jestem w ciąży. Do 20 tc tylko usg mi to potwierdzało :)
@maa821 kochana współczuję trudnych przeżyć, ale najważniejsze, ze Adaś jest pobitej stronie cały i pid opueką. Za chwilę będziecie cieszyć się sibą w całej rozciągłości.
@Hope24 powtorz po 48 h.

Ja mialam test imk wykonywany ze 4 razy wiec na który patrzysz? Masz wysokie NK ja nigdy takich nie miałam u mnie góra 12 U Ciebie 28.
@Porzeczka1234 porównywałam z kartką gdzie jest napisane "lepiej" i tam i tak miałam wyniki niższe od Twoich więc zastanawiam się dlaczego zlecono mi te szczepienia skoro wyniki nie są najgorsze ;/ jak myślicie?

@marshia a ten intralipid to ile wlewów miałaś zanim zaskoczyło? u docenta P.?
@olaa90 ja brałam nospe w ciąży i urodziłam zdrowego synka nie stresuj się i może zadzwoń do lekarza
@Auri_a o co chodzi z tą grupą krwi? coś słyszałam że jak jest - to jest póżniej jakiś problem ale + to nic nie wiem w tym temacie

@maa821
O rany..... dobrze, że już po wszystkim. Mam nadzieję, że szybko wrócisz do siebie a Bobas będzie się dobrze sprawował i będziesz mogła się Nim w pełni nacieszyć:)

Ja dzisiaj wpadam z załamaniem. Właśnie wyszłam z monitoringu. 16 dzień cyklu. Tuż przed wizytą coś chlusnęło..poszłam do toalety a tam brązowe plamienie :( Dr myślała, że to może owulacja ale szybko zmieniła zdanie tuż po rozpoczęciu badania. Cienkie endometrium, zero rokowań żeby mogła być owulacja. Martwi mnie te plamienie :( Stwierdziła, że może estradiol nawala :( Od jutra duphaston i czekanie na okres. W 2-3 dc mam zrobić estradiol i brać już letrozol od 3 do 7 dc. W 12-14 dc mam się zgłosić na usg. Jakoś nie wierzę, że się uda :( :( Po tym 3 poronieniu wszystko się posypało i jeszcze chyba te -10kg na wadze nie pomaga :(

reklama
Do góry