edloteh
Fanka BB :)
Faktycznie spory ci ten LCT wyszedł. U mnie tez był nie mały, ale wynosił 0,8@edloteh
A czemu najpierw nie sprobujesz 0,6? Co do progesteronu, co bierzesz przy transferach? Ja wiem ze to dziala ochronnie, ale cudu nie sprawi. Bralam teraz besinsa po 800-900mg dowcipnie i 200mg doustnie. Z tym juz nic nie zrobie.
Co do heparyny 0,6 moja dr uważa ze to jest pośrednia dawka, i jak ma zlecać to w tym przypadku już dawkę leczniczą....
Ona zleca zawsze od początku cyklu.Przy tym poprzednim transferze brałam 0,4 od 1dc. Jeśli będzie kolejne crio, to na początku mniejsza dawka, a od transferu już ta większa...
Dlatego interesują mnie wyniki, przy jakich dziewczyny biorą... i co potem sprawdzają... tu chyba @Porzeczka1234 mogłaby się wypowiedzieć.... o ile się nie mylę.
Jak mnie pamięć nie myli, Malina zleca jakieś badania.... jak ktoś coś wie, to proszę o info...
A sprawdzałas jaki prog ci wychodzi w wynikach przy takich dawkach?
Ja przy crio brałam różne prog (jeśli mnie pamięć nie myli):
- 3x1 lutinus lub
- 3x2 utrogestan lub
- 2x1 lutinus, 3x2 luteina podjęzykowa lub
- 1x1 crinone
Przy kolejnym dr mówiła ze może 3x2 utrogestan + 1x agolutin, ale się okaże w praniu...
6 tygodni immunosupresji [emoji15][emoji15][emoji15] wow. A ja chciałam narzekać z moimi 3 tygodniami...