Oczekujaca123
Fanka BB :)
@bertha Moja gin kazala mi kupić strzykawke 10, wode utleniona 3%. Wlac wode utleniona do strzykawki, wlozyc do pochwy i wstrzyknac. Ten gin u ktorego bylam ten w czwartek dopytac o leki tez tak mowil tylko mówił, ze mozna sobie troche z woda rozcienczyc i ja dodaje troche wody przegotowanej. Dodatkowo podmywam sie troche ta woda z woda utleniona. Taka kuracja tydzien (rano i wieczorem) A potem przez 10dni globulki vitagyn C.@Bunia10 Pytaj kochana to odpowiem-odpiszę.
Dziewczyny Malina na jednej z pierwszych wizyt powiedział,że wszystko da się odwrócić należy tylko poszukać placebo na każdą z osobna. Jak wiecie u mnie trochę tego jest.
Jak dobrze pójdzie a wierzę,że tak będzie już nie długo powitam swój Mały-Wielki Cud.
Jest ciężko i milion myśli na minutę ale Cuuuda naprawdę się zdarzają.
A no i kupilam te mydelko z nanosrebrem co dziewczyny polecaly (tu albo na watku Ciaza po Poronieniu).
Ja wodę utleniona stosuje tez przy zapaleniu ucha czy bolu gardla i mi pomaga wiec wierze , ze i tam zadziala jak trzeba. A w miedzy czasie czekam na wynik wymazu.
@magda1208 no wlasnie, Ty to jakos juz zaraz bedziesz witać swoj cud, kiedy dokladnie? trzymam kciuki