Iris34
Fanka BB :)
UBarbinko mam nadzieję że wizyta u prof da Ci dużo wiary i nadziei mnie na maxa wystraszyl na pierwszej wizycie wysyłając mnie od razu do szpitala ale zawdzięczamy mu bardzo dużo. Ja też acardu się balam bo miałam z nim złe przejscia przed ciążą (siniaki mi sie robiły od samego dotkniecia) ale ciąża u mnie zmienia wszystko i teraz biorę bez żadnych konsekwencji.
Ja dziś ide na pierwszą wizytę do nowego lekarza położnika. Ehh trochę się stresuję ale już na to najwyższy czas
Czarna co do wit D3, to w zestawach zazwyczaj jest nieduza dawka. U mnie zadziałało dopiero 2000 j. Poprzednio bralam w zestawie 500, ale tym suplementom diety w zestawie, to srednio ufam i wiadomo, że nie sprawdzają tego jakoś bardzo dokladnie. Ja też brałam vitrum d3.
Ja dziś ide na pierwszą wizytę do nowego lekarza położnika. Ehh trochę się stresuję ale już na to najwyższy czas
Czarna co do wit D3, to w zestawach zazwyczaj jest nieduza dawka. U mnie zadziałało dopiero 2000 j. Poprzednio bralam w zestawie 500, ale tym suplementom diety w zestawie, to srednio ufam i wiadomo, że nie sprawdzają tego jakoś bardzo dokladnie. Ja też brałam vitrum d3.
Ostatnia edycja: