reklama
Wiem, wiem. Tak jak pisalam, jeszcze nie mam takiej zywo czerwonej krwi, poczekam więc. Dzięki za pomoc dziewuszki! Cieszy mnie bardzo, ze co chwilke komuś tutaj się udaje : )@anna_kat sama musisz zdecydowac. Ja zaryzykowalam i... udalo sie
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Roki ty na majowki chyba nie zagladasz? Ja sie przelamalam i zapisalam choc nie jestem zbyt aktywna, nadal mam wrazenie ze znow bede jedna z niewielu ktora "odpadnie". Na koedy ty w koncu masz termin wg usg? Chyba kilka dni zaledwie przede mna, u mnoe z usg na 10 maja
roki_1991
Fanka BB :)
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Roki ja myslalam ze na tym drugim watku co odpisywalam hahaha ale bez roznocy. Czyli tylko 4 dni roznicy miedzy nami. Ale super. Wiem co czujesz ja mialam tyle terminow i zapisalam sie moze 2 razy na watki przyszlych mam, ostatnio na pazdziernikowe tez po 12 tyg dopiero ale niedlugo po tym znow odpadlam wiec stres nie mija. Tym razem zapisalam sie jakis tydzien temu choc tak jak pisze rzadko sie udzielam bo jakos tak nie czuje sie w temacie, chyba jestem jedna z niewielu ktora nie mysli o wozku i ubrankach i boi sie kazdego dnia. Ale milo parzyc tez na te wszystkie fasolki, talie same jak i nasze [emoji7]
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Jako, ze adopcja to jedna z kilku opcji, ktora bierzemy kiedys pod uwage, prosze podaj tytul ;*@Marthi przeczytalam ta ksiazke o adopcji co polecalas Bardzo pieknie sa w niej opisane emocje. I chociaż sama sie raczej nigdy nie zdecyduje na takie rodzicielstwo to chyba teraz lepiej rozumiem ludzi, ktorzy nie chca za wszelka cene miec wlasnego dziecka (mowie o ivf) i wybieraja adopcje.
reklama
Moje dziecko gdzies na mnie czeka- Katarzyna Kolska naprawdę bardzo wazne kwestie sa tam poruszone, jesli chodzi o adopcje, chociaz ksiazka w glownej mierze skupia sie na emocjach.Jako, ze adopcja to jedna z kilku opcji, ktora bierzemy kiedys pod uwage, prosze podaj tytul ;*
Podziel się: