reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Roki ty na majowki chyba nie zagladasz? Ja sie przelamalam i zapisalam choc nie jestem zbyt aktywna, nadal mam wrazenie ze znow bede jedna z niewielu ktora "odpadnie". Na koedy ty w koncu masz termin wg usg? Chyba kilka dni zaledwie przede mna, u mnoe z usg na 10 maja

@kari21 ostatnio na usg wyszedł termin 6.05 ale poczekam do prenatalnych jeśli do tego czas będzie dobrze... Sama się cholernie boję czy jest okej... Na majówki nie patrzę. Zaczęłam kiedyś czytać ale nie mam odwagi tam dołączyć...

Roki ja myslalam ze na tym drugim watku co odpisywalam hahaha :) ale bez roznocy. Czyli tylko 4 dni roznicy miedzy nami. Ale super. Wiem co czujesz ja mialam tyle terminow i zapisalam sie moze 2 razy na watki przyszlych mam, ostatnio na pazdziernikowe tez po 12 tyg dopiero ale niedlugo po tym znow odpadlam wiec stres nie mija. Tym razem zapisalam sie jakis tydzien temu choc tak jak pisze rzadko sie udzielam bo jakos tak nie czuje sie w temacie, chyba jestem jedna z niewielu ktora nie mysli o wozku i ubrankach i boi sie kazdego dnia. Ale milo parzyc tez na te wszystkie fasolki, talie same jak i nasze [emoji7]

@Marthi przeczytalam ta ksiazke o adopcji co polecalas :) Bardzo pieknie sa w niej opisane emocje. I chociaż sama sie raczej nigdy nie zdecyduje na takie rodzicielstwo to chyba teraz lepiej rozumiem ludzi, ktorzy nie chca za wszelka cene miec wlasnego dziecka (mowie o ivf) i wybieraja adopcje.

@Marthi przeczytalam ta ksiazke o adopcji co polecalas :) Bardzo pieknie sa w niej opisane emocje. I chociaż sama sie raczej nigdy nie zdecyduje na takie rodzicielstwo to chyba teraz lepiej rozumiem ludzi, ktorzy nie chca za wszelka cene miec wlasnego dziecka (mowie o ivf) i wybieraja adopcje.
Jako, ze adopcja to jedna z kilku opcji, ktora bierzemy kiedys pod uwage, prosze podaj tytul ;*

Dziewczyny pomocy chciałam zrobić posiew w luxmedzie. Ale nie wiem czy mam zarezerwować posiew z wydzieliny pochwy czy z kanału szyjki macicy?

reklama
Do góry