reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia dziękuję ! Pomyślę nad tym 8 listopada robię mrl w Katowicach . Ile tego alkoholu piłaś dokładnie ....;)

@Oczekujaca123 co lekarz to opinia ja mam tylko 1 tabletkę 500 wieczorem może jej nie wezmę w sobotę i tyle!Dziękuję za informację

To pierwsza impreza od 11 miesięcy idziemy na urodziny bez Zosi jak nic nie wypije to mi znów ciąże będą wmawiać :):)

reklama
Dziewczyny @marshia i inne z io. A jaki ma wplyw io na ciaze? Sorki za pytanie, jestem zielona w temacie. Z tego co czytalam kiedys to moze utrudniac samo zajscie w ciaze a co z utrzymaniem? Moze to byc przyczyna poronien?
Ja mam io, problemow z zajsciem nie mialam zadnych, mimo duzej nadwagi w komplecie. Nie wiem jak bedzie teraz.
Nikt mi nie powiedzial czy to moglobyc np powodem mojego porodu przedwczesnego, szukalam na ten temat informacji ale nie znalazlam, wiec jesli ktoras ma taka wiedze to tez chętnie poczytam

Jako ze jest u mnie zwiększone ryzyko transfuzji krwi napisałam do Pasnika pytanie o skutki uboczne szczepień ( tylko w kontekście transfuzji). Odpisał mi tak:”
Szczepienia limfocytami osoby obcej nie niosą skutków ubocznych przy przetaczaniu koncentratu krwinek czerwonych.
Proszę konieczne jednak przekazać lekarzom informacje o Pani leczeniu przed ciążą”
Może komuś to info tez się przyda

@Porzeczka1234 jak były imprezy to duuuuuuzo ;) Dlatego jestem tak dobrze zakonserwowana :D
@olaa90 kciuki za piękny przyrost. Pojutrze powtórka?
@anna_kat IO u mnie nie miało wpływu na zachodzenie. Ma natomiast wpływ na jakość komórek jajowych - upiśledza ich wartość i to może prowadzić do poronienia już po zagnieżdżeniu. Natomiast na późnym etapue - 2 trymestr - często doprowadza co cukrzycy ciążowej, a to z kolei może muec wpływ na rozwój dziecka i komplikacje okołoporodowe.

reklama
@olaa90 bedzie dobrze trzymam mocno kciuki za kropeczkę!

@iveo dziękuję! Nie myślę leżeć z nadmiaru ale coś tam łyknę !

@maa821 mnie się przyda. Tylko jak ma się to do informacji ostatnich na forum ja już zglupiałam szczerze. Trzymam za Was kciuki informuj co i jak.

@marshia zakonserwowana o nie nie kochana to geny ... podziękuj mamie .. jak ona się czuje ?

@magda1208 jesteś? co u was ? Bo zamilkłaś

Do góry