reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 tak tylko postaraj sie nie dotykac bolca

@roki_1991 super wiadomosci

@Destino 13.10 beta.

Dostalam informacje z kliniki, ze oba zarodki sie zdegenerowaly wiec mrozic nie ma co. Oni sie upieraja, ze to kwestia moich komorek jajowych a nie plemnikow meza. My z mezem mamy inne odczucia, bo rozwoj zaxhomowal sie po 3 dniu. 1 od poczatku byl mierny. Teraz sie uspokoilam troche i poczekam co bedzie dalej

reklama
@maa821 tak po prostu jest. Im dalej tym trudniej. Cialo juz zmeczone fizycznie ciezarem ciazy i umysl umeczony zyciem w ciaglym stresie. Juz niedaleko. A nawet jesli cos zacznie sie dziac, to zdaza z cesarka. Jeszcze troszku i bedziecie razem po tej stronie brzuszka. Jakie imie wybraliscie?
Zmęczona już jestem naprawdę mocno, ale pewnie nie ja jedna...imienia nie mamy:( nie możemy się dogadać, bo mój syn wymyśla same dziwne ...na razie do przyjęcia są Adaś, Kuba ale nic pewnego jeszcze ...

@maa821 a jakie są te dziwne? Konsultacje tu przeprowadzimy;) Moja córka wczoraj powiedziała,że podoba jej się imię Leja:)(fonetycznie bo nie wiem jak to się pisze). z Barw szczęścia chyba to wytrzasła :D
@iveo no właśnie nie wiem,ale sami ustaliliśmy,że dajemy 2 miesiące. tzn po miesiącu brania jedziemy chyba zaś na śląsk,bo kazał włączyć witaminę C w drugim miesiącu. Nie wiem czemu w drugim,a nie od razu.Może żeby się nie wybijały nawzajem?
Co do facetów i przyjmowania przez nich wieści...no cholera jak z jajkiem nie będę się obchodzić.

reklama
Jeny no widzicie dziewczyny...jaka ja ignorantka w tym temacie? ja myślałam,ze tam produkcja co wytrysk to nowa...Nie smiejcie sie ze mnie;p
No to nie kumam czemu lekarz ze Śląska powiedział,że po miesiącu się już mozna starać. My sami przegadaliśmy,że lepiej po dwóch. Jacieżpierdzeleeeee....

Do góry