reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 tak tylko postaraj sie nie dotykac bolca

@roki_1991 super wiadomosci

@Destino 13.10 beta.

Dostalam informacje z kliniki, ze oba zarodki sie zdegenerowaly wiec mrozic nie ma co. Oni sie upieraja, ze to kwestia moich komorek jajowych a nie plemnikow meza. My z mezem mamy inne odczucia, bo rozwoj zaxhomowal sie po 3 dniu. 1 od poczatku byl mierny. Teraz sie uspokoilam troche i poczekam co bedzie dalej

reklama
@maa821 tak po prostu jest. Im dalej tym trudniej. Cialo juz zmeczone fizycznie ciezarem ciazy i umysl umeczony zyciem w ciaglym stresie. Juz niedaleko. A nawet jesli cos zacznie sie dziac, to zdaza z cesarka. Jeszcze troszku i bedziecie razem po tej stronie brzuszka. Jakie imie wybraliscie?
Zmęczona już jestem naprawdę mocno, ale pewnie nie ja jedna...imienia nie mamy:( nie możemy się dogadać, bo mój syn wymyśla same dziwne ...na razie do przyjęcia są Adaś, Kuba ale nic pewnego jeszcze ...

@maa821 a jakie są te dziwne? Konsultacje tu przeprowadzimy;) Moja córka wczoraj powiedziała,że podoba jej się imię Leja:)(fonetycznie bo nie wiem jak to się pisze). z Barw szczęścia chyba to wytrzasła :D
@iveo no właśnie nie wiem,ale sami ustaliliśmy,że dajemy 2 miesiące. tzn po miesiącu brania jedziemy chyba zaś na śląsk,bo kazał włączyć witaminę C w drugim miesiącu. Nie wiem czemu w drugim,a nie od razu.Może żeby się nie wybijały nawzajem?
Co do facetów i przyjmowania przez nich wieści...no cholera jak z jajkiem nie będę się obchodzić.

reklama
Jeny no widzicie dziewczyny...jaka ja ignorantka w tym temacie? ja myślałam,ze tam produkcja co wytrysk to nowa...Nie smiejcie sie ze mnie;p
No to nie kumam czemu lekarz ze Śląska powiedział,że po miesiącu się już mozna starać. My sami przegadaliśmy,że lepiej po dwóch. Jacieżpierdzeleeeee....

Do góry