reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie :)

Bertha to kiedy zaczynasz naukę w Krk? :)

Staraczki powodzenia!!

Witam nowe koleżanki
Hejka :):)
W styczniu dopiero! Już się nie mogę doczekać...

@smerfik88 tak tylko postaraj sie nie dotykac bolca

@roki_1991 super wiadomosci

@Destino 13.10 beta.

Dostalam informacje z kliniki, ze oba zarodki sie zdegenerowaly wiec mrozic nie ma co. Oni sie upieraja, ze to kwestia moich komorek jajowych a nie plemnikow meza. My z mezem mamy inne odczucia, bo rozwoj zaxhomowal sie po 3 dniu. 1 od poczatku byl mierny. Teraz sie uspokoilam troche i poczekam co bedzie dalej
No właśnie.. jak nie wiedza to zawsze zwalają na jajka.. :( ale potwierdzić badaniem to nie potwierdza.. wiec to tylko hipoteza. U nas mimo ze plemniki miały słabe wyniki msome (0% w pierwszej grupie) to i tak po wybieraniu plemników, obserwowaniu ich pod mikroskopem podczas samego procesu, stwierdzali ze plemniki są raczej ok i to nie one są problemem.. ale ja już nic nie wiem. Nie ma dowodów to nie ma jasnej przyczyny.
U mnie tez wszystko degenerowalo...
Oby dwie kropeczki zostały z mamusia!

@Destino to pleminik ma swój cykl???:szok:

Chyba 72 dni się tworzą nowe plemniki, jakoś tak :)

reklama
@Destino to imię to pod dziewczynkę ;) Moja córka nie oglądała Gwiezdnych Wojen :) @maa821 no to trzeba szukać dalej imion...;) Ale to prawda,że czasami dopiero jak dziecko się rodzi, to patrząc w oczy wiesz jak ma na imię :)

@maa821 co do imienia my też nie mogliśmy się zdecydować Ale napisze listę która mieliśmy stworzona Aleksander, Alan , Borys, Nikodem ,Filip i Maksymilian;) U nas został Borysek

reklama
@maa821 Będzie dobrze przypomni mi do kogo chodzisz.? Gdzie na końcu rodzisz.?
@marzycielka81 Kciuki za udany transfer.
@dżoasia @bertha Czekam na dobre wieści.
@smerfik88 Najważniejsze że wszystko dobrze si zakończyło.
@burczuś Kochana powodzenia i wytrwałości.
@kas90 Jak ten czas umyka.
@Porzeczka1234 Co u was.?
@czarna_mala @mała79 Odezwijcie się.
@edloteh Kochana za ciebię również kciuki.
Dzięki kochana [emoji8]

Dziewczyny, wyłazić z krzaków.... no już [emoji14]

Do góry