reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej, hej to znów ja i moje dylematy :p mam pytanie do dziewczyn z pessarem. Otóż w dzien zakladania krazka bylam w szpitalu i ok 8 pobrala luteinę a ok 11 dokror założył mi nieprzyjaciela (krazka) i czy to nie tak ze mógł przytwierdzić to luteine tak że teraz bedzie "gnic' i powstania stany zapalne, grzyby itp?

Ps. Nie jestem chora psychicznie poprostu sie martwie trochę.

@Zzzzzz niektórzy pół ciąży stosują luteine z pessarem
Mi jednak ona i bez pessara powodowała grzybicę
Ale ta 1 co wzięłas to już się dawno rozpuścila
Malina pisze przy pessarze profilaktycznie globulki p grzybicze co 2 dzień
Bo sam pessar zwiększa skłonność do grzybicy

@smerfik88 o ktorej te badania polowkowe, czy juz przegapilam?
Tak bys nie czula sie odosobniona mam dzis zwykla wizyte i tez mam niezlego stresiora. Tak wiec... to niestety nie mija. Po prostu uczymy sie sobie z tym radzic

reklama
@Destino wizyta dopiero za tydzień w piątek;) ale już stwierdziłam że muszę trochę odpuścić bo zestresowana mama to dziecko zestresowane.... wrzucam na luz i czekam cierpliwie na usg .... trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą? Czy Twoje krwawienia ustapily ? Który ty już tydzień masz ?

Do góry