reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Auri_a gratulacje :) takie dobre informacje podnoszą na duchu :)
@Porzeczka1234 tak zdecydowałam się na szczepienie :) wysłałam w nocy maila do gynmedu i smsy z prośba o kontakt. Przed 7 rano już do mnie dzwonili ( wow, szacun za szybka reakcje) i Pani poinformowała mnie ze nie ma najmniejszego problemu z odwołaniem szczepienia, ze mnie przepiszą i w ogóle milutkooo... powiedziała ze jeśli mam gorączkę albo biorę antybiotyk to warto przełożyć. Ale ja po mojej wieczornej panice, cudownie wyzdrowiałam w nocy i została tylko chrypa także zdecydowałam się zaszczepić. Tym bardziej ze i tak musiałam jechać na test mlr. No i poznałam @dżoł ktorą zagadalam chyba na smierć ;) także dziewczyny można się szczepić w przypadku lekkiego przeziębienia ale jeśli macie możliwość to cgyba zawsze lepiej przesunąć szczepienie, to tak jak w przypadku innych szczepień mysle ze najlepiej być całkowicie zdrowa.
I dziękuje za doradztwo dziewczyny :) pozdrawiam tez moja koleżankę z poczekalni która nas nieśmiało podczytuje ;)

Za wszystkie dziewczyny w ciąży i te w trakcie starań trzymam kciuki :) :) oj chciałabym już chyba nawet chodzić na te stresujące usg ciążowe... już prawie rok od mojej straty

@magda1208 @iveo powodzenia na jutrzejszych wizytach :)
@burczuś @Nadja_n dziękuje za wsparcie :)
Pozdrawiam

@iveo nie mogę się tego doczekać, aż będę z brzuszkiem chodzić po Piotrkowskiej w oczekiwaniu na wizytę.... tak sobie to wizualizuje i od razu mi lepiej :) a może i my się kiedyś spotkamy na poczekalni? Choć chyba najczęściej w pn i sr chodzą Panie na szczepienia nieciazowe lub początki ciąży a Panie w ciąży już konkretnej w inne dni... cgyba tak jest, to moje małe obserwacje ;) ja nie wiem jak wyglada Gynemed w inne dni niż w szczepienia ;) leczenie już mi się choler... dłuży. Ale to tez czas na to by w głowie sobie dużo rzeczy poukładać :) trzymam kciuki @iveo za jutro

I idę spać bo pobudka była o 4 rano, buziaki

reklama
Do góry