reklama
@roki_1991 dopiero o 18 plus poslizg ostatnio 2 h. Zobaczymy jak dzisiaj
roki_1991
Fanka BB :)
@Destino to widzę że u ciebie taki sam poślizg jak i u mnie... Strasznie to denerwujące jak się tak siedzi na tym twardym krześle i czeka
Dziewczyny powiedzcie mi, czy wy też miałyście jakieś dziwne kłócia na początku? Bo nie są to bóle jak na okres i nie wiem czy znowu moje jelita się odzywają czy to nie daj Boże jakieś skurcze, czy normalne uczucie bo wszystko rośnie.... I znowu wariuje. A ze dziś mam wolne to mam czas się niestety wsłuchać w mój organizm..
Dziewczyny powiedzcie mi, czy wy też miałyście jakieś dziwne kłócia na początku? Bo nie są to bóle jak na okres i nie wiem czy znowu moje jelita się odzywają czy to nie daj Boże jakieś skurcze, czy normalne uczucie bo wszystko rośnie.... I znowu wariuje. A ze dziś mam wolne to mam czas się niestety wsłuchać w mój organizm..
@roki_1991 teraz dla mnie najtrudniejsze czekanie, bo z Natusiem jade, a to godzina jego spania.
Teraz klucia, ciagniecia sa normalne, to wiezadla najczesciej, bo sie macica powieksza
Teraz klucia, ciagniecia sa normalne, to wiezadla najczesciej, bo sie macica powieksza
Zzzzzz
@roki_1991 na początku tez mialam sporadyczne klucia. Od 12 tyg napintala mnie brzuch codziennie póki co żyjemy
olaa90
@roki_1991 apropos czekania, Ty się ciesz kochana, ze Twoja obsuwa to tylko 2 h bo u Przybycienia to czasem trzeba się osiedziec i 5 h
reklama
Podziel się: