reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane moje chciałam się pochwalić iż pod moim serduszkiem noszę cudownego kochanego chłopczyka;) mega radość
A po wizycie tak po krwiaku śladu nie ma , łożysko się ciut podniosło wystaje dosłownie pół cm na ujście, dzidzia większa o tydzień i szyjka długa i piękna;) kochane jestem taka szczęśliwa;)
Super ;**

Kochane moje chciałam się pochwalić iż pod moim serduszkiem noszę cudownego kochanego chłopczyka;) mega radość
A po wizycie tak po krwiaku śladu nie ma , łożysko się ciut podniosło wystaje dosłownie pół cm na ujście, dzidzia większa o tydzień i szyjka długa i piękna;) kochane jestem taka szczęśliwa;)

Piękne wieści :) gratulacje :)

Super, teraz już z górki :)))

@Zzzzzz a Ty masz już ten szew?
@smerfik88 wiesz :* :* :* cały czas kciuki i myślami z Tobà
@mała79 dawno Cię nie było?????
@ovli22 jak stymulacje działają? @burczuś czyli za 2,5 tygodnia będzie może fajny plan :) No chyba, ze wczesniej jakaś niespodziewana niespodzianka?
@nafoczka a Ty testujesz czy prace wstrzymane przez ten rezonans?
@Totois30 @roxie123 @iveo[/USER] na kiedy Wy macie terminy? Bo @magda1208 na grudzień.

W poniedziałek poszlam na przyjęcie do szpitala zgodnie z wola mojej gin. Tam lekarz jednak powiedział mi ze zakladanie szwu w moim przypadku będzie ryzykowne bo po nich macica dostaje skurczow. Kazał leżeć 5 dni na oddziale ginekologicznym i w pt bedziemy rozmawiac na temat krążka.
Brzuchol raz boli raz nie. Przyjmuje tu swoje leki od nich nic nie dostaje. Dziś pobrali mi posiew na ureaplasme.
Leżę, jem i czytam.
Dzis w nocy dokoptowali mi Pania ktora ronila w bolach jęcząc. Nie powiem zeby to dobrze podzialalo na moja psyche. Dopiero jak im powiedzoalam ze ze lepiej dla tej pani i dla mnie będzie jak ktoras przeniosa to zmienili jej sale.

@marshia u mnie z om na 14 grudnia , ale ze mi nie kaza SN i w sumie sama juz sie tak nastrachalam tym wszystkim , to zostalo na CC samym poczatkiem grudnia ...kiedy nie mam pojecia , poki co jest powiedziane , ze jak wszystko bedzie wspolpracowac to po 38tc moge juz rodzic , zapewne doktorka tez nie bedzie nas przeciagac , bo to przed swietami to beda chciec rozpakowac te cesarzowe [emoji85]

@roxie123 to super juz nie dlugo zleci szybko zobaczysz.
Ja czekam jednak na kolejny cykl ten odpuszczam tak tez doradzil laryngolog zeby wyciszyc alergie mowil ze lepieju ale leki na alergie dal teraz ok 3 tyg bede brac czyi cykl przepada no ale najwazniejsze zeby zajsc i donosic nie wazne ze miesiac pozniej

reklama
@basiawol no oby zlecialo , bo zawsze koncowka sie wlecze ... ale zajelam sie praniem ubranek i wyprawka zeby nie myslec , ze cos po drodze sie moze wydarzyc , byle do bezpiecznego tygodnia .
To prawda lepiej odczekac swoje zadbac o organizm jesli lekarz tak uwaza i probowac wtedy , co ma byc to bedzie.
Czy z tego watku ktos jeszcze zamyka ten rok czy ja na ostatek zostalam ? Tyle mi wiadomo ze teraz Auri na dniach potem Iveo i Magda

Dziewczyny 3mam kciuki za wszystkie !
Trzeba sobie powiedziec " mam te moc " nawet jak jej nie ma ... jeszcze bedzie pieknie ;*

Do góry