reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hejka!
@burczuś - kiedy będziesz mieć wyniki hla, kirów, itd? i kiedy ponowna wizyta u doktorka?
@bertha - ciekawa ta konsultacja z odczytywaniem z oka... nie słyszałam o tym... ;)
@marshia - jestem przekonana, że ruchy już za chwilkę poczujesz;) a Twoja historia/wyniki/leczenie, którą opisałaś powyżej jest amazing, Ty wiesz!;*
@aspekt - gratuluję córeczki;* niech rośnie silna i zdrowa!:))

reklama
@aspekt gratulacje, niech malutka jak najszybciej nadrabia:)
@frruzia mi wlewy nie pomogly bo i tak poronilam (2-krotnie po nich). Ale sa tu takie gwiazdeczki co im pomogly. Slyszalam ze ostatnio ceny immunoglobulin poszybowaly w gore do jakichs nienormalnych kosmicznych cen, musisz sie rozeznac na jakim teraz sa poziomie.
Teraz jestem po szczepieniach ale dopiero zaczelam stymulacje i czekam na wyniki, jednak ostatnio dziewczyny pisaly tu o ich skutkach ubocznych, nie wiem czy sa ci znane?

No nie czytalam i chyba nie chce czytac. Jesli szczepienia mi moga pomoc to i tak sie zdecyduje. Zobaczymy co powie Malinowski. U mnie trzeba podniesc Il-4 i Il-10. Z tego co wiem szczepienia sa na za wysokie nk, ktore mam w normie. Wiec sama jestem ciekawa co powie profesor. Zreszta bede piwtarzala wiele badan i moze sie okazac, ze cos tam sie pozmienialo.

Witaj @frruzia w pewnym zakresie ja mam podobne wyniki. Tyle, ze sytuacja inna, bo zachodzę w ciaze. Wprawdzie NK mam kosmicznie wywalone (bo 27,6%), ale cytokiny kompletnie rozjechane. Tez miakam Il10 dużo poniżej, Il2 dużo powyżej norm. Interferon i tnf rzędu kilku grubych tysięcy (tnf 10 tys). Ja się nie szczepiłam, nie miałam accofilu, ani wlewów, byłam u Pasnika, ale większe dawki leków ustalił mi dr Gizler z Invimedu (tez jestem z Wrocławia). Lecę na sterydzie (na poczatku 15 mg, ogromnych dawkach intralipidu i heparynie).
Wiem że nasza sytuacja jest różna, ale piszę to tylko po to żeby pokazać Ci, że nawet z takimi cytokinami można. Dzisiaj mam 16 + 1, mam skończone 40 lat, to 6 ciąża, z czego 5 wcześniejszych nieudanych.

To teraz Ci sie udalo, w sensie jestes w ciazy ?? :) Na tym sterydzie? I jaki ten steryd bierzesz? Dziekuje za slowa otuchy, dodaje mi to wiary, ze jeszcze nie wszystko stracone....

@aspekt Gratuluję.
U mnie pomalutku do przodu ostatnio trochę gorzej się czuje. Jutro wizyta mam nadzieję, że królewna rośnie i przybiera nawadze i że wszystko będzie dobrze.

Mam zapytanie odnośnie, butelek podgrzewaczy , nawilżacza powietrza, przewijak, kosmetyków dla dzieci co polecacie a rożki i kołderki wybierałyście jakieś specjalne.?

Ostatnia edycja:
Kochane moje chciałam się pochwalić iż pod moim serduszkiem noszę cudownego kochanego chłopczyka;) mega radość
A po wizycie tak po krwiaku śladu nie ma , łożysko się ciut podniosło wystaje dosłownie pół cm na ujście, dzidzia większa o tydzień i szyjka długa i piękna;) kochane jestem taka szczęśliwa;)

reklama
Do góry