reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@aspekt ja chodzę na groblę do W - ale młodego - on na Borowskiej pracuje. Ojciec W był na Brochowie ordynatorem chyba. Ale brochow działa jeszcze w ogole?
Jak się czujecie???

Dla mnie poloznictwo na borowskiej jest 100 razy lepsze niz kamienski. Chodzi i o warunki bytowe, i o organizacje opieki. Chyba ze komus zalezy na porodowce indywidualnej. Któryś "mlody" W jest oficjalnie ordynatorem na brochowie. Lezalam tam na patologii/gin zach w kwietniu. Nic nie wskazywalo, zeby mieli porodowke likwidowac.

Ja czuje sie dobrze (bylo sn), ale corka jest z 34/35 tc i troche sie bujamy z doprowadzeniem jej do stanu gotowosci.

reklama
Ten mój doktorek (R.W.) na pewno nie jest na Brochowie ordynatorem. Jest na Borowskiej jako położnik, na Grobli prywatnie, wykłada na AM. Trochę za młody ciagle na ordynuska ;)
Kciuki za małą. Trochę się pospieszyła???

@aspekt co to za potajemne rodzenia? Wszystkiego najzdrowszego dla coreczki :)
@apsket Gratulacje kochana [emoji173]️

I to nie ostanie potajemne rodzenie [emoji6] mamy tu szczęśliwe ciąże, tylko właścicielki brzuszków się ukrywają. Za wszystkie siedzące w krzakach [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ za wasze szczęśliwe porody dziewuszki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ i zdrowe dzidzie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

reklama
Do góry