reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia @smerfik88 kciuki bardzo mocne za wizytę!

@magda1208 kochana trudna masz ciążę .. Jak urodzisz zobaczysz , że było warto. Ściskam Cię mocno! Magda na zielono nie wiem czy coś oznacza u mnie było napisane zielonkowy - żółty norma fiolet wody lub bakterie !

@iveo który masz Tydzień ? Dobrze , że chodź Ty masz w miarę nudę . Nie byliśmy jeszcze w Chorwacji raczej preferowaliśmy Grecję ale mąż nie chce z Zosia latać a mi to wszystko jedno aby morze!

@Oczekujaca123 dla mnie wyniki w normie więc wszystko ok jeśli zbijasz tsh to tarczycę masz opanowaną.

@Auri_a Ty już na ostatnich nogach prawda? Kiedy masz cc? Jak się czujesz?

@dżoasia to Ty teraz do Czerwińskiej? Jaki macie plan ? Co oni tam dokładnie zamieszali u Was ostatnio?

Dziewczyny co z @bertha już z wakacji wróciła bo nie wiem może mi umknęło. Może ten zabieg co dziewczyny @anna_kat to dla niej tylko nie pamiętam jak u niej amh @marzycielka81 kochana słyszałaś o tym bo ty amh masz niskie prawda? Powtarzałaś już badanie co u Ciebie?

@mała79 hop hop! Kiedyś pytałam o cukry? Jak inseminacja ? Zrobiliście odezwij się

@Porzeczka1234 Chorwacja super pięknie cieplutko choć samolotem tak naprawdę łatwiej. Ale jeśli Zosia dobrze znosi podróż to ok.
U mnie dziś 25+0 troszeczkę czas przyspieszył a ja nic nie mam i nic nie wiem

Witajcie dziewczyny jak po wizycie . .dzidzius ma się dobrze....Krwiak póki co nie zmienił swojej wielkości może trochę mniejszy na szerokość, ale jest w dobrym miejscu, Pani doktor mówiła że dziecku nie zagraża.... kazała dużo odpoczywać nie forsować się, ale również trochę spacerować i starać się funkcjonować że jelita i mięśnie pracowały .... następna wizyta za miesiąc....

@magda1208 kochana ja mam ph 8 , też panikowalam Ale pani doktor mówi że nie ma co bo są strasznie upały i to na wpływ na ph moczu.... trzeba dużo pić. A jeśli nie ma żadnych bakterii ani nic to nie ma co panikowac. Dziękuję Madzia za kciuki

@iveo dziękuję za pamięć.... czuje się nie źle...chociaż tu mnie coś zakluje, to mnie ciągnie, tu gdzieś boli w boku ... takie uroku ciąży ....

@marshia będzie dobrze, przecież wiesz ;*

@porzeczka dziękuję;*

@Destino kochana jak się masz ?

Dziewczyny po szczepieniach ? Jak samopoczucie ? Jak wasze łapki?

@smerfik88 cieszę się,że wszystko jest wporzo! Oby tak do szczęśliwego rozwiązania:)
A łapki...nie swędzą już,ale mam nadal "garby", które tylko da się wyczuć pod dotykiem, nie widać ich. Trochę mam siniaki i krwiaki.Nigdy tak nie miałam... dzięki,że pytasz;*

@marshia @smerfik88 kciuki bardzo mocne za wizytę!

@magda1208 kochana trudna masz ciążę .. Jak urodzisz zobaczysz , że było warto. Ściskam Cię mocno! Magda na zielono nie wiem czy coś oznacza u mnie było napisane zielonkowy - żółty norma fiolet wody lub bakterie !

@iveo który masz Tydzień ? Dobrze , że chodź Ty masz w miarę nudę . Nie byliśmy jeszcze w Chorwacji raczej preferowaliśmy Grecję ale mąż nie chce z Zosia latać a mi to wszystko jedno aby morze!

@Oczekujaca123 dla mnie wyniki w normie więc wszystko ok jeśli zbijasz tsh to tarczycę masz opanowaną.

@Auri_a Ty już na ostatnich nogach prawda? Kiedy masz cc? Jak się czujesz?

@dżoasia to Ty teraz do Czerwińskiej? Jaki macie plan ? Co oni tam dokładnie zamieszali u Was ostatnio?

Dziewczyny co z @bertha już z wakacji wróciła bo nie wiem może mi umknęło. Może ten zabieg co dziewczyny @anna_kat to dla niej tylko nie pamiętam jak u niej amh @marzycielka81 kochana słyszałaś o tym bo ty amh masz niskie prawda? Powtarzałaś już badanie co u Ciebie?

@mała79 hop hop! Kiedyś pytałam o cukry? Jak inseminacja ? Zrobiliście odezwij się

Do łatwych nie należy choć wiem że były i są trudniejsze. Zniosę wszystko najważniejsze aby malutka urodziła się zdrowa.

Witajcie dziewczyny jak po wizycie . .dzidzius ma się dobrze....Krwiak póki co nie zmienił swojej wielkości może trochę mniejszy na szerokość, ale jest w dobrym miejscu, Pani doktor mówiła że dziecku nie zagraża.... kazała dużo odpoczywać nie forsować się, ale również trochę spacerować i starać się funkcjonować że jelita i mięśnie pracowały .... następna wizyta za miesiąc....

@magda1208 kochana ja mam ph 8 , też panikowalam Ale pani doktor mówi że nie ma co bo są strasznie upały i to na wpływ na ph moczu.... trzeba dużo pić. A jeśli nie ma żadnych bakterii ani nic to nie ma co panikowac. Dziękuję Madzia za kciuki

@iveo dziękuję za pamięć.... czuje się nie źle...chociaż tu mnie coś zakluje, to mnie ciągnie, tu gdzieś boli w boku ... takie uroku ciąży ....

@marshia będzie dobrze, przecież wiesz ;*

@porzeczka dziękuję;*

@Destino kochana jak się masz ?

Dziewczyny po szczepieniach ? Jak samopoczucie ? Jak wasze łapki?

Cieszę się z pozytywnych wieści.

@Porzeczka1234 kochana, ja już wróciłam z wakacji z ich pierwszej i drugiej części - byliśmy nad polskim morzem tydzień, 2 dni w Toruniu, a teraz jestem u rodzinki w Gliwicach do końca tygodnia. Także jeszcze chwila oddechu przed końcem urlopu.

Ale dzisiaj mam gorszy dzień, jak to zwykle bywa na koniec cyklu. Testy białe, temp spada, także czekam na @, powinna być w czwartek. :( mam dola, zazdroszczę maluszków, brzuszków, pozytywnych testów ciążowych..
zle mi. Nie wiem co mam robić.. :(
w piątek jadę do immunologa - do Pituch do Krakowa, ciekawe czy cokolwiek powie co da mi nadzieje..

@Porzeczka1234 kochana, ja już wróciłam z wakacji z ich pierwszej i drugiej części - byliśmy nad polskim morzem tydzień, 2 dni w Toruniu, a teraz jestem u rodzinki w Gliwicach do końca tygodnia. Także jeszcze chwila oddechu przed końcem urlopu.

Ale dzisiaj mam gorszy dzień, jak to zwykle bywa na koniec cyklu. Testy białe, temp spada, także czekam na @, powinna być w czwartek. :( mam dola, zazdroszczę maluszków, brzuszków, pozytywnych testów ciążowych..
zle mi. Nie wiem co mam robić.. :(
w piątek jadę do immunologa - do Pituch do Krakowa, ciekawe czy cokolwiek powie co da mi nadzieje..

Kochana wyglądasz przecudnie na zdjęciach z wakacji. To normalne że możesz czuć zazdrość w naszym wypadku to uzasadnione. Z całego serca życzę aby spełniło się twoje marzenie zaciskam kciuki i za @dżoasia @edloteh i całą resztę również.

reklama
Do góry