reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 cieszę się że jest stabilnie może się będzie powoli wchłaniał
Odpoczywaj sobie bo potem już może latami nie być okazji :)
@bertha u Ciebie AMH dobre czyli jajeczka są na wszystko inne można znaleźć sposób i ja wierzę że się znajdzie

reklama
5,98 cm szczescia. Nosek jest, przezierność ok, 2 rączki, 2 nóżki, 2 półkóle mózgowe (zaczątki), serduszko 170, żołądek, pęcherz moczowy, kręgosłup, przepływy żylne - ok. Na usg wszystko w porządku.
Krasnal spał..... jak mi gin zaczął stukać w brzuch to się wystraszyłam, ze serduszko przestało bić. A on mówi: „spi i nie współpracuje”..... Kaszlałam i nic. Po ilus puknieciach obudził się. Czekam na oddanie krwi. Wynik pappa za tydzień. Nifty za 9 dni roboczych.
Jest 12+1, wyglada na 12+3.
Szyjka 3,16. Krwiaków nie widać.
78034B9F-5276-427D-8CDE-23F72AE36A4F.jpeg

Załączniki

• 78034B9F-5276-427D-8CDE-23F72AE36A4F.jpeg
    78034B9F-5276-427D-8CDE-23F72AE36A4F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 400
Ostatnia edycja:
@bertha tule mocno.... Kochana który to cykl starań?

@oczekująca dziękuję kochana. Dbam i uważam na siebie. A co u Ciebie?

@burczuś dobrze ze opuchlizna zeszla.A jak Wogole wygląda takie szczepienia, teraz było pierwsze tak ? Czy kolejne Już? Powtarzasz jakieś badania i ewentualnie się szczepisz jeszcze raz ? W temacie szczepień jestem zielona....

@iveo no mam nadzieję że powoli powoli się będzie wchłanial... moja pani doktor ni tłumaczyła że dobrze byłoby gdyby zechciał się ewentualnie ewakuować bo mnie ryzyko infekcji .... No ale nic niech on sobie robi co chce byle by ani mi ani dzidzi krzywdy nie zrobił....

@maa821 gratuluję.. maluszek już całkiem duży? Kiedy termin porodu ?

@marshia Wow.... Ale piękne zdjęcie ...cudownie ....super wiadomości ..... :)

@Porzeczka1234 dziękuję....

@bertha kochana przykro mi bo wiem, że człowiek może dostać do głowy wszyscy w ciąży znam ten ból. A jakie masz amh moze dla ciebie ta metoda tak pomyślałam.Co na to m jak sytuacja? Nie wiem co ci doradzić trudna twoja sytuacja ściskam Cię mocno

reklama
Do góry