reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia Będzie Dobrze
@czarna_mala Ściskam i życzę wytrwałości.
Kciuki za staraczki.
Mamusie pozdrawiam.
@Porzeczka1234 U mnie bez zmian nie odzywam się bo źle się czuje bóle głowy mdłości do tego żołądek i brzuch .
Krocze i spojenie mnie boli już łykam magnez ale z miernym skutkiem.
Wstaję pomalutku bo kręgosłup i pupa boli .
Zrobiłam sobie test papierka lakmususowego i zabarwił się na zielono tj. ph 6-6,5 zastanawiam się czy infekcji nie ma.
Modlę się aby dotrwać do końca bez atrakcji.
No to ponażekałam.
@magda1208 trzymam za Was kciuki mocno i jeszcze mocniej:) Który to już tydzień ciąży?

reklama
@dżoasia mi się wydaje ze tylko tej immunologii Ci brakowało bo ciążę odrzucało jak u mnie. Mam nadzieję że ta klinika jest ok i teraz procedura pójdzie jak trzeba!
@marshia udanej wizyty!
@Porzeczka1234 u mnie na szczęście po staremu poza niestrawnościa czuje się ok.
Chorwacja cudownie pozytywnie zazdroszczam!
@smerfik88 co u Ciebie chyba dziś wizyta?

Tak laski. Dziś wizyta. 15:00.
Co dziwne - jestem spokojna, jakby to w ogole nie mnie dotyczyło. Chciałabym oczywiście, żeby już była ta 15:00, ale na razie stresu jeszcze nie ma. Może potem uderzy ze zdwojoną siłą i padnę na zawał po prostu od razu.....
@smerfik88 tez wizytuje. Za nią tez kciuki :)

Co dziwne - jestem spokojna, jakby to w ogole nie mnie dotyczyło. Chciałabym oczywiście, żeby już była ta 15:00, ale na razie stresu jeszcze nie ma. Może potem uderzy ze zdwojoną siłą i padnę na zawał po prostu od razu.....
Trzymam kciuki ;*

Przed wizytą zawsze mnie łapie stres.
@smerfik88 Kciuki.

reklama
Do góry