reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia Będzie Dobrze
@czarna_mala Ściskam i życzę wytrwałości.
Kciuki za staraczki.
Mamusie pozdrawiam.
@Porzeczka1234 U mnie bez zmian nie odzywam się bo źle się czuje bóle głowy mdłości do tego żołądek i brzuch .
Krocze i spojenie mnie boli już łykam magnez ale z miernym skutkiem.
Wstaję pomalutku bo kręgosłup i pupa boli .
Zrobiłam sobie test papierka lakmususowego i zabarwił się na zielono tj. ph 6-6,5 zastanawiam się czy infekcji nie ma.
Modlę się aby dotrwać do końca bez atrakcji.
No to ponażekałam.
@magda1208 trzymam za Was kciuki mocno i jeszcze mocniej:) Który to już tydzień ciąży?

reklama
@dżoasia mi się wydaje ze tylko tej immunologii Ci brakowało bo ciążę odrzucało jak u mnie. Mam nadzieję że ta klinika jest ok i teraz procedura pójdzie jak trzeba!
@marshia udanej wizyty!
@Porzeczka1234 u mnie na szczęście po staremu poza niestrawnościa czuje się ok.
Chorwacja cudownie pozytywnie zazdroszczam!
@smerfik88 co u Ciebie chyba dziś wizyta?

Tak laski. Dziś wizyta. 15:00.
Co dziwne - jestem spokojna, jakby to w ogole nie mnie dotyczyło. Chciałabym oczywiście, żeby już była ta 15:00, ale na razie stresu jeszcze nie ma. Może potem uderzy ze zdwojoną siłą i padnę na zawał po prostu od razu.....
@smerfik88 tez wizytuje. Za nią tez kciuki :)

Co dziwne - jestem spokojna, jakby to w ogole nie mnie dotyczyło. Chciałabym oczywiście, żeby już była ta 15:00, ale na razie stresu jeszcze nie ma. Może potem uderzy ze zdwojoną siłą i padnę na zawał po prostu od razu.....
Trzymam kciuki ;*

Przed wizytą zawsze mnie łapie stres.
@smerfik88 Kciuki.

reklama
Do góry