przytulam i jaPadły te moje bidoki. Od wczoraj sie nic nie podzielily, ale jeszcze w razie W trzymaja je do jutra
reklama
magda1208
Fanka BB :)
ŚciskamPadły te moje bidoki. Od wczoraj sie nic nie podzielily, ale jeszcze w razie W trzymaja je do jutra
@dżoasia bardzo mi przykro....Padły te moje bidoki. Od wczoraj sie nic nie podzielily, ale jeszcze w razie W trzymaja je do jutra
Ojej, przykro mi[emoji20] a dlaczego musicie robic ivf? Nie ma u Was szans na naturalna ciaze?Padły te moje bidoki. Od wczoraj sie nic nie podzielily, ale jeszcze w razie W trzymaja je do jutra
dżoasia
Jak przez 7 lat nic nie zaskoczylo to juz pewnie nie zaskoczy tylko dzieki ivf sie udawalo zachodzic.Ojej, przykro mi[emoji20] a dlaczego musicie robic ivf? Nie ma u Was szans na naturalna ciaze?
marshia
@dżoasia strasznie mi przykro Przytulam mocno.
@Destino za Ciebie kciuki - kiedy masz wizytę?
Ja Wam powiem, że endokrynolog - żeby się w ogóle umówić, to jakaś miazga. We wro na NFZ są 3 czy 4 ośrodki tylko. Mam skierowanie i mogłabym walczyć o to, żeby mnie przyjęli w ciągu 7 dni, ale boję się że nikt mnie tam nie potraktuje poważnie i mnie zleje. Więc co z tego, że mam skierowanie jak i tak będę musiała iść prywatnie. Chociaż żeby iść prywatnie to i tak terminy że ho ho :/
A nasze składki to nie wiem na co idą, bo dentysta prywatnie, gin prywatnie i teraz każda wizyta 250 zeta raptem , immonolog prywatnie itp itd.... porażka z tym systemem.
Ja Wam powiem, że endokrynolog - żeby się w ogóle umówić, to jakaś miazga. We wro na NFZ są 3 czy 4 ośrodki tylko. Mam skierowanie i mogłabym walczyć o to, żeby mnie przyjęli w ciągu 7 dni, ale boję się że nikt mnie tam nie potraktuje poważnie i mnie zleje. Więc co z tego, że mam skierowanie jak i tak będę musiała iść prywatnie. Chociaż żeby iść prywatnie to i tak terminy że ho ho :/
A nasze składki to nie wiem na co idą, bo dentysta prywatnie, gin prywatnie i teraz każda wizyta 250 zeta raptem , immonolog prywatnie itp itd.... porażka z tym systemem.
dżoasia
Marshia, sprobowac zawsze mozesz, a noz widelec@dżoasia strasznie mi przykro Przytulam mocno.
Tez.jestem tego samego zdania co do tych skladek itp. W innych cywilizowanych krajach jak sie nie korzysta z nfz to oddaja skladki. A u nas zezra wszystko za darmo.
marshia
Marshia, sprobowac zawsze mozesz, a noz widelec
Tez.jestem tego samego zdania co do tych skladek itp. W innych cywilizowanych krajach jak sie nie korzysta z nfz to oddaja skladki. A u nas zezra wszystko za darmo.
Mogłabym walczyć gdybym się gdziekolwiek dodzwoniła
W pierwszym ośrodku czas oczekiwania na połączenie: średnia 60 min.
Drugim ośrodku przez 20 min ciągle byłam 3 na linii i znudziło mi się czekać. Przypuszczam że w pozostałych trzech ośrodkach będzie dokładnie tak samo i telefonu nikt nie odbierze. Już serio wolę zapłacić i niech mnie ktoś potraktuje poważnie i przy okazji będzie miły. Bo wczoraj zaliczyłam wizytę u kardiologa na NFZ i baba jechała po mnie jak po dzikiej świni, że sobie wymyśliłam nagle teraz wizytę u kardiologa i dlaczego teraz. Pewnie ją zabolało, że dostałam skierowanie w zeszłym tygodniu i na już musiała mnie przyjąć.
reklama
Podziel się: