dżoasia
Fanka BB :)
Z mutacji mam tylko mthhr c hetero, leiden i ta druga 20210 GA czy jakos tak wykluczone, p/c antykardio też, ale nie robiłam tych przeciw glikoproteinie czy coś i PAI. Haha, może na razie nie będę sie na ciebie powoływać, powiem tylko, że dobra dusza mi poleciła Ogólnie naprawdę zayebyste wrażenie na mnie zrobiła, nr tel też dała do siebie itp - taka trochę jak moja krakowska LudwinNie wiem w jakich mega dawkach bo się nie zdecydowałam ale jakoś co 2 tygodnie 2 miesiące przed w owu po owu w teście pozytywnym i później co 2 tygodnie ale Ty się szczepiłaś to może na tym będzie się opierać weź badania ona na tym się zna jeśli masz mutacje też weź! Powiedz o sterdydzie mojej kumpel też dała takie leczenie jak Malina mi dał w ciąży ona po 3 próbach in vitro i nic i tu naturalsik udało się tzn że szybko się uczy koleżanka rodzi za 3 tygodnie. Mogę Ci podać moje dane to na pewno Cię nie wyrzuci ale czy mnie nie wyrzuci za same asy pacjentki to nie wiem . Pogadaj sobie z nią może Ci przypasuje ja w dużej mierze dzięki niej mam Zosię i dzięki Malinie mogę cieszyć się macierzyństwem a jeszcze 3 lata temu myślałam że to nigdy się nie wydarzy z całego serducha życzę Ci aby tobie też się udało.
Na Malinę mnie już nie stać, w sumie dobrze, że transferu teraz nie robiliśmy (po pierwsze mam się doszczepić a po drugie i tak miałam jakiś łyn w macicy przy punkcji) bo bym nie wyrobiła z kasą.
Dzięki Ci o Pani
@marshia nooo pojechałaś, ale najważniejsze, że z pozytywnym skutkiem! Yeah!