reklama
Hej,
Jestem po wczorajszej wizycie u mojego gin.
Z nowych zaleceń na podstawie wyników krzywej insulinowej i glukozowej:
- Gluckophage XR 750, zaczynam brać od dzisiejszego dnia (wieczorem), mam nadzieję, że nie wpadnę w śpiączkę bo jak przeczytałam ulotkę to się zeschizowałam trochę:O
Co do PAI-1:
- Clexane 0,6. Jednak nadal jest za tym bym od testu brała w razie "w", ale mam te testy (najlepiej bete) robić solidnie, najprędzej jak się da... Niestety dawka 0,6 jest deficytowa :/ Nie moge poki co dostac tego leku -.-
Odnośnie długich cykli - zaproponował stymulacje.
Wspomniał o Clo + Ovitrelle. Jak zaczęłam bręczeć, że Clo upośledza ponoć endometrium itd. to jakoś nie chciał zbytnio o tym dyskutować, tłumacząc, że wielu jego pacjentką się na tym udało.
Potem coś przebąkiwał o Letrozolu ewentualnie... Chciałam dopytać o Lamettę, ale zapomniałam nazwy :/ A Lametta jak rozumiem to nie to samo co Letrozol?
Doradźcie proszę coś w tym temacie, bo ja nigdy nie miałam stymulacji... Owu są, ale myślę o niej pod kątem skrócenia cyklu i by te pęcherzyki szybciej pękały.
No i jedno, co zapomniałam dopytać to o jego zdanie nt. skierowania na histeroskopię, ale to chyba dopytam mailowo, jak mi coś więcej napiszecie o stymulacji CLO i innymi specyfikami bo chciałabym do tego też nawiązać
@iveo, @Porzeczka1234 - dzięki, zorientuję się w Synevo i Diagnostyce czy to robią
@edloteh - a powiedz proszę, ile kosztuje to ALLO-MRL?
@basiawol - a brałaś wcześniej clexane w tych straconcyh ciążach? jeśli tak to jaka dawka? PAI masz hetero czy homo?
Trzymam kciuki za porozumienie z mężem
@Porzeczka1234 myślisz że przy moim stosunku CD4/CD8 1,7 i NK 28% szczepienia są jedynym rozwiązaniem? zwłaszcza że stwi
@matylda23 skoro miałaś acofil na allo to jeżeli twierdzi, że mój organizm nie produkuje przeciwciał blokujących czyli uważa, że mam niskie allo (bez badania allo mlr i CBA) to chyba też powinien mi zlecić acofil prawda? jak uważasz?
@Marthi ja biorę glucophage XR 500 ale teraz nowy gin mi powiedział że to za mało i mam brać min 2x500 XR i też się zastanawiam czy to nie za dużo
może podpowiedzą coś dziewczyny które mają też ten lek i w jakich dawkach?
myślicie że powinnam zrobić badanie allo mlr sama od siebe czy ufać Paśnikowi?
Dziewczyny ja na poczatku miałam glucko 750. Żołdek musi sie przyzwyczaić i nie łączcie z alkoholem. Potem przeszłam jak insulina spadla, na 2x500 i juz było lepiej
Mnie obecnie pochłaniają orórki- wiec wciąż w temacie z wami pozostaje
marshia
Fanka BB :)
@matylda23 kciuki za jutro i za dziś już tez, bo prwnie stres ogromny. Podbijam pytanie @Marthi - Ty SN czy CC?
@Porzeczka1234 pozyjemy zobavzymy. Jak będzie się czym pochwalić to dam znac
@Lewan załącznika nie otworzyłam :/ o jakim lekarzu piszesz?
@dżoł :*
@Porzeczka1234 pozyjemy zobavzymy. Jak będzie się czym pochwalić to dam znac
@Lewan załącznika nie otworzyłam :/ o jakim lekarzu piszesz?
@dżoł :*
Lewan
basiawol
@Lewan wiem cos o tym bylam najwiekszym niecirpliwcem na ziemi ale jak mowisz zycie uczy pokory i mnie nauczylo. A teraz jestem silna kobieta ktora nie da sobie wmowic glupot i podoba mi sie to jaka sie staje- majaca swoje zdania obstajaca za nim , wywazona w slowach- szkoda tylko ze az tyle musialam przezyc ale Bóg czasem wie co robi daje cierpienie zeby docenic szczescie .
Będzie dobrze- ja jesli mam cos dzialac to wszystko musi byc poukladane odpowiednio- czas pokaze czy sie uda.
@matylda23 kochana trzymam kciuki i szybkiego powrotu do formy no i mleka strumieniami plynacego
Będzie dobrze- ja jesli mam cos dzialac to wszystko musi byc poukladane odpowiednio- czas pokaze czy sie uda.
@matylda23 kochana trzymam kciuki i szybkiego powrotu do formy no i mleka strumieniami plynacego
Marthi
@Lewan - nie ma za co
@dżoł - trzymam zatem kciuki!
@nafoczka - ja na szczęście dziś i wczoraj czułam się dobrze jak tylko łyknęłam te XR 750 od razu pojechałam do rodziców na herbatę, potem oglądałam film, czytałam książkę, byle tylko nie myśleć i nie czekać na objawy Jestem dobrej myśli.
Po jakim czasie +/- lekarz kazał Ci krzywą powtarzać?
@dżoł - trzymam zatem kciuki!
@nafoczka - ja na szczęście dziś i wczoraj czułam się dobrze jak tylko łyknęłam te XR 750 od razu pojechałam do rodziców na herbatę, potem oglądałam film, czytałam książkę, byle tylko nie myśleć i nie czekać na objawy Jestem dobrej myśli.
Po jakim czasie +/- lekarz kazał Ci krzywą powtarzać?
reklama
Podziel się: