reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
bertha
WOOOOOOW!!!! Ale cudowna wiadomosc!!! gratulacje@marzycielka81 niestety nie umiem ci w tym temacie pomoc.
Dziewczyny mialam napisac dopiero po wizycie, nie chcialam tez nikomu sprawic przykrosci, wiec obolale serca z gory przepraszam. Zaliczylismy bardzo chciana wpadeczke. Jestem w piatym tygodniu ciazy. Beta narazie ladnie przyrasta, a ja siedze i rycze bo sie bardzo boje, ze nasze szczescie moze nie przezyc. Dzis dlugo czekalam na bete i sie wystraszylam. Nie moge wzisc lekow na podtrzymanie, bo karmie Natusia jeszcze, wiec my tylko na neoparinie, femibionie i metafolinie. Kurde, myslalam, ze bedzie latwiej, a nie jest
czyli jak sie widzialysmy to musialas byc w okolicach owulacji wlasnie !
Trzymam mocno kciuki! :*
@bertha pamietasz jak rozmawialysmy... zmienilam diete na owocowo warzywna, zaczelam cwiczyc. Znow bralam wit c 1000, femibion natal 2+ tym razem, calperos. Owulacje mialam pozna w granicach 20 dnia cyklu, bo po porodzie mam ok 35 dniowe cykle. I byly bezowulacyjne (sprawdzone u gina). Tym razem mialam owulke, a kochalismy sie tylko raz. Zawsze czytalam o "zlotych strzalach" i chcialam wiedziec jak ludzie to robia... wciaz nie wiem
bertha
A ile dni przed owu udalo sie wam miec ten złoty strzal?@bertha pamietasz jak rozmawialysmy... zmienilam diete na owocowo warzywna, zaczelam cwiczyc. Znow bralam wit c 1000, femibion natal 2+ tym razem, calperos. Owulacje mialam pozna w granicach 20 dnia cyklu, bo po porodzie mam ok 35 dniowe cykle. I byly bezowulacyjne (sprawdzone u gina). Tym razem mialam owulke, a kochalismy sie tylko raz. Zawsze czytalam o "zlotych strzalach" i chcialam wiedziec jak ludzie to robia... wciaz nie wiem
i co to calperos?
reklama
burczuś
@Destino zaciskam moooooocno kciuki
I nie tylko za Ciebie;D za te ukrywające jeszcze swoje początki też:*
@bobasek1990 :*
I nie tylko za Ciebie;D za te ukrywające jeszcze swoje początki też:*
@bobasek1990 :*
Podziel się: