reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha tego ci nie powiem, bo nie wiem kiedy dokladnie byla owulacja. Jak robilam test ok 25 dc bylo bialo, a w niedziele 32 dc z wieczornego siku test rozowiutki i w poniedzialek beta 382.
A calperos to wapno

@Destino Gratulacje!!!

@marzycielka81 przykro mi bardzo. Ale ja ci powiem ,że ja nie wierzę w ten wynik przy tych wszystkich lekach co brałaś jeśli byłabym na twoim miejscu na pewno po wyłączeniu i odczekaniu miesiąca powtórzylabym a my

@bobasek1990 czekamy na śliczności!!!
Bede powtarzac. To samo sugeruje lekarz z Poznania. Kaze tez zrobic w innym laboratorium

@marzycielka81 niestety nie umiem ci w tym temacie pomoc.

Dziewczyny mialam napisac dopiero po wizycie, nie chcialam tez nikomu sprawic przykrosci, wiec obolale serca z gory przepraszam. Zaliczylismy bardzo chciana wpadeczke. Jestem w piatym tygodniu ciazy. Beta narazie ladnie przyrasta, a ja siedze i rycze bo sie bardzo boje, ze nasze szczescie moze nie przezyc. Dzis dlugo czekalam na bete i sie wystraszylam. Nie moge wzisc lekow na podtrzymanie, bo karmie Natusia jeszcze, wiec my tylko na neoparinie, femibionie i metafolinie. Kurde, myslalam, ze bedzie latwiej, a nie jest
Ale news!!! Dużo siły, spokoju i radości z rosnącego Bobaska :-)

reklama
może wy się znacie?????
Byłam raz u Paśnika i kazał mi zrobic cytokoniny th1. th2... Właśnie wynik, ja mam u niego wizytę za ponad 2 tyg...Ja zaczęłam czytać i starać się zinterpretować....ale nic z tego
Interferon gamma 822,0 2046,6-4738,0
TNF alfa 4312,0 1208,3-4156,1
Interleukina 10 4306,0 695,6-3048,4
Interleukina 4 23 20-80,6
Interleukina 5 11 20,0-59,8
Interleukina 2 178,0 20,0-62,5
Wskaźnik IFN/IL 4 35,7 ratio 36,7-175,0
Wskaźnik TNF/IL 4 187,5 ratio 19,7-149,5
Wskażnik IFN/IL 10 0,2 ratio 1,2-3,0
Wskaźnik TNF/II10 1,0 ratio 0,7-2,8

Do góry