reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha tego ci nie powiem, bo nie wiem kiedy dokladnie byla owulacja. Jak robilam test ok 25 dc bylo bialo, a w niedziele 32 dc z wieczornego siku test rozowiutki i w poniedzialek beta 382.
A calperos to wapno

@Destino Gratulacje!!!

@marzycielka81 przykro mi bardzo. Ale ja ci powiem ,że ja nie wierzę w ten wynik przy tych wszystkich lekach co brałaś jeśli byłabym na twoim miejscu na pewno po wyłączeniu i odczekaniu miesiąca powtórzylabym a my

@bobasek1990 czekamy na śliczności!!!
Bede powtarzac. To samo sugeruje lekarz z Poznania. Kaze tez zrobic w innym laboratorium

@marzycielka81 niestety nie umiem ci w tym temacie pomoc.

Dziewczyny mialam napisac dopiero po wizycie, nie chcialam tez nikomu sprawic przykrosci, wiec obolale serca z gory przepraszam. Zaliczylismy bardzo chciana wpadeczke. Jestem w piatym tygodniu ciazy. Beta narazie ladnie przyrasta, a ja siedze i rycze bo sie bardzo boje, ze nasze szczescie moze nie przezyc. Dzis dlugo czekalam na bete i sie wystraszylam. Nie moge wzisc lekow na podtrzymanie, bo karmie Natusia jeszcze, wiec my tylko na neoparinie, femibionie i metafolinie. Kurde, myslalam, ze bedzie latwiej, a nie jest
Ale news!!! Dużo siły, spokoju i radości z rosnącego Bobaska :-)

reklama
może wy się znacie?????
Byłam raz u Paśnika i kazał mi zrobic cytokoniny th1. th2... Właśnie wynik, ja mam u niego wizytę za ponad 2 tyg...Ja zaczęłam czytać i starać się zinterpretować....ale nic z tego
Interferon gamma 822,0 2046,6-4738,0
TNF alfa 4312,0 1208,3-4156,1
Interleukina 10 4306,0 695,6-3048,4
Interleukina 4 23 20-80,6
Interleukina 5 11 20,0-59,8
Interleukina 2 178,0 20,0-62,5
Wskaźnik IFN/IL 4 35,7 ratio 36,7-175,0
Wskaźnik TNF/IL 4 187,5 ratio 19,7-149,5
Wskażnik IFN/IL 10 0,2 ratio 1,2-3,0
Wskaźnik TNF/II10 1,0 ratio 0,7-2,8

Do góry