reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 przykro mi, ze sie nie zalapaliscie na dofinansowanie. Kryteria sa okrutne

Kochane moje dziekuje wszystkim razem i kazdej z osobna [emoji1][emoji177][emoji1]

Bardzo sie cieszymy. Bedzie troche trudno, ale tak naprawde nidy nie wiadomo czy bylyby inne szanse. Mi 40 zaglada zza winkla wiec myslimy, ze to bardzo dobry czas, bo tak naprawde czas kiedy malenstwo sie pojawia jest najlepszy

może wy się znacie?????
Byłam raz u Paśnika i kazał mi zrobic cytokoniny th1. th2... Właśnie wynik, ja mam u niego wizytę za ponad 2 tyg...Ja zaczęłam czytać i starać się zinterpretować....ale nic z tego
Interferon gamma 822,0 2046,6-4738,0
TNF alfa 4312,0 1208,3-4156,1
Interleukina 10 4306,0 695,6-3048,4
Interleukina 4 23 20-80,6
Interleukina 5 11 20,0-59,8
Interleukina 2 178,0 20,0-62,5
Wskaźnik IFN/IL 4 35,7 ratio 36,7-175,0
Wskaźnik TNF/IL 4 187,5 ratio 19,7-149,5
Wskażnik IFN/IL 10 0,2 ratio 1,2-3,0
Wskaźnik TNF/II10 1,0 ratio 0,7-2,8

Hej,
Zdaje się widziałam twój post na Fb (patrząc na wyniki) i Marta ci odpisała. Podpisuje się pod jej wypowiedzią w 100%.

reklama
Kochane pisze do Was gdy mój skarb piękny skarb śpi obok jeszcze rok temu w to nie wierzyłam że będę tulic takie cudo. Urodziłam w środę mała dostała 10/10 54cm i 3340g poród ciężki ale opieka super nawet przez sekundę nie pomyślałam gdzie ja przyjechałam. Przemili lekarze cały personel jak się coś dzialo to w ciągu kilku sekund było obok kilka osób a na samo przyjście córeczki polozne i lekarze zostali żeby zobaczyć córeczkę tak nas dopingowali jak dowiedzieli się o naszej historii łącznie było ok 10 osób gdy córka przyszła na świat. Jeżeli uda mi się jeszcze kiedyś rodzic to tylko w Matce Polce. Dziękuję za każdą informację na forum będę zaglądać i wspierać w wolnych chwilach gdyby nue wy mój cud mógłby się nie urodzic dziękuję
@Destino gratuluję
@matylda23 a Ty kiedy?

Do góry