biedaczku, mysle, że insulina jest do ogarniecia. A ty próbowałas byc na tej "mojej" diecie?Przeciwciała ok. A Białko C i S oraz Antykoagulant tocznia w górnej granicy normy.
Witaj ponownieA co tam? u Was bo się nie dokopie aaaaaaaaaaa na razie tylko do Was aczkolwiek pije sobie niepokalanka, biorę mleczko pszczele, inofem, wiesiołka do owulki i Omega 3- 6 - 9
Odpoczywam od doktorów i badań i składam kasę na ewentualne ivf. Na razie obserwuje cykl i owulke (znowu kupiłam testy) .
Oczekująca a to u ciebie szyjka puściła? pytam, bo ja mialam niewydolność szyjkiBędę wdzięczna za wszelkie pomysły.
Jeśli chodzi o geny to w sumie lekarz mówił że to nie ma sensu. Gdyby nie rozwala się szyjka dziecko miało się całkiem dobrze ale ja już chyba nie wiem czego się złapać i komu wierzyć bo najchętniej to bym przebadala wszystko.... Ale żyć tez za cos trzeba... zapisałam się do kilku gin czesc prywatnie czesc nfz no i zobaczę co mi kto doradzi... mam trochę czasu ma to zeby się przebadać i wybrać tego który wyda się najbardziej ok...
Witam wszystkie nowe kolezanki. Te, które mnie nie kojarzą to ja obecnie "chodze po forum i sprzatam". Tak to sie chyba ładnie nazywa- pilnuje porządku Wszystkie zapraszam na wątek o leczeniu/badaniach. Myśle, ze każda znajdzie coś dla siebie.
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
@Kruszka @alus.ia12 meldować co tam u was (chociaż ja wiem) ale na pewno @burczuś będzie ciekawa
@asia669 śliczny Tymuś cała nasza nagroda
@Gabiś @Funia90 @agatush @Porzeczka1234 @kas90 @bea25ta chwalić sie tu prosze (albo na zamknietym )