reklama
Powiem Ci tak, bo mam duzo cukrzykow w rodzinie. Jak sie odpowiednio cukrzyka prowadzi, dieta i leki, to sie z tym normalnie zyje. Moze tylko tyle, ze z dieta to u niektorych ciezko[emoji1]@Oczekujaca123 - mysle, ze tak reaserch dobrze Ci zrobi. Wybierz tego lekarza, który wzbudzi w Tobie zaufanie i nie zbagatelizuje Twojej straty.
@anna_kat - tak, do gina pojde. Skoro mnie sam na to skierowa to pojde. Wiesz najgorsze ze mam wizje ze te moje wyniki wskazują na stan przedcukrzycowy. Tego sie okropnie wystraszyłam![]()
Ehhh okropne jest to, ze kazdy lekarz co innego mowi ;( a Ty weź miej metlik i decyduj sama....
Ja wczesniej nie mialam takiego problemu z lekarzami, z ta klinika jest cos nie tak. Ale zostanę tam, bo iv robia dobrze i znaja juz moja cala historie. Tylko juz z ciaza mi nie odpowiada to co robia.
olaa90
Fanka BB :)
Dziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!Asia co u Ciebie i Twojej rodzinki? Wywoływałam tu Ciebie![]()
Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!
Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
burczuś
Fanka BB :)
Cudny Tymcio kochana:* piękna nagroda za krętą drogęDziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!
Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!Zobacz załącznik 873170
Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!
@bobasek1990 niezmiennie kciuki by to było już
Podziel się: