reklama
Powiem Ci tak, bo mam duzo cukrzykow w rodzinie. Jak sie odpowiednio cukrzyka prowadzi, dieta i leki, to sie z tym normalnie zyje. Moze tylko tyle, ze z dieta to u niektorych ciezko[emoji1]@Oczekujaca123 - mysle, ze tak reaserch dobrze Ci zrobi. Wybierz tego lekarza, który wzbudzi w Tobie zaufanie i nie zbagatelizuje Twojej straty.
@anna_kat - tak, do gina pojde. Skoro mnie sam na to skierowa to pojde. Wiesz najgorsze ze mam wizje ze te moje wyniki wskazują na stan przedcukrzycowy. Tego sie okropnie wystraszyłam
Ehhh okropne jest to, ze kazdy lekarz co innego mowi ;( a Ty weź miej metlik i decyduj sama....
Ja wczesniej nie mialam takiego problemu z lekarzami, z ta klinika jest cos nie tak. Ale zostanę tam, bo iv robia dobrze i znaja juz moja cala historie. Tylko juz z ciaza mi nie odpowiada to co robia.
olaa90
Fanka BB :)
Dziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!Asia co u Ciebie i Twojej rodzinki? Wywoływałam tu Ciebie
Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!
Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
burczuś
Fanka BB :)
Cudny Tymcio kochana:* piękna nagroda za krętą drogęDziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!
Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!Zobacz załącznik 873170
Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!
@bobasek1990 niezmiennie kciuki by to było już
Podziel się: