reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 - mysle, ze tak reaserch dobrze Ci zrobi. Wybierz tego lekarza, który wzbudzi w Tobie zaufanie i nie zbagatelizuje Twojej straty.

@anna_kat - tak, do gina pojde. Skoro mnie sam na to skierowa to pojde. Wiesz najgorsze ze mam wizje ze te moje wyniki wskazują na stan przedcukrzycowy. Tego sie okropnie wystraszyłam :(

Ehhh okropne jest to, ze kazdy lekarz co innego mowi ;( a Ty weź miej metlik i decyduj sama....
Powiem Ci tak, bo mam duzo cukrzykow w rodzinie. Jak sie odpowiednio cukrzyka prowadzi, dieta i leki, to sie z tym normalnie zyje. Moze tylko tyle, ze z dieta to u niektorych ciezko[emoji1]

Ja wczesniej nie mialam takiego problemu z lekarzami, z ta klinika jest cos nie tak. Ale zostanę tam, bo iv robia dobrze i znaja juz moja cala historie. Tylko juz z ciaza mi nie odpowiada to co robia.

@olaa90 ja mam 7 sierpnia wiec juz nie dlugo umawiałam sie w maju. Ja jadę do krakowa.
Kombinuje zeby jechac do pasnika jednak 6 lipca
Jak myslicie Przybycien tez wezmie to pod uwagę?

@basiawol czekam na efekty mojego pękniętego pęcherzyka giganta... :) nie, nie. Wspólnie z mężem zdecydowaliśmy, ze szczepienia nie dla nas... mam Steryd w wysokiej dawce i chce bardzo wierzyć w to, ze to właśnie on oszuka moja immuno...

Asia co u Ciebie i Twojej rodzinki? Wywoływałam tu Ciebie :)
Dziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!

Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!
1%20(130).jpg

Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!

Załączniki

• 1%20(130).jpg
    1%20(130).jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 385
Ostatnia edycja:
@basiawol no nihuhu nikt się nie zgłasza. Ale widzę, że chyba temat nieaktualny ;) Jedź jedź, im wcześniej tym lepiej, nie ma sie co ociągać! Trzeba działać.

reklama
Dziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!

Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!Zobacz załącznik 873170

Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!
Cudny Tymcio kochana:* piękna nagroda za krętą drogę:)
@bobasek1990 niezmiennie kciuki by to było już:)

Do góry