reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 - mysle, ze tak reaserch dobrze Ci zrobi. Wybierz tego lekarza, który wzbudzi w Tobie zaufanie i nie zbagatelizuje Twojej straty.

@anna_kat - tak, do gina pojde. Skoro mnie sam na to skierowa to pojde. Wiesz najgorsze ze mam wizje ze te moje wyniki wskazują na stan przedcukrzycowy. Tego sie okropnie wystraszyłam :(

Ehhh okropne jest to, ze kazdy lekarz co innego mowi ;( a Ty weź miej metlik i decyduj sama....
Powiem Ci tak, bo mam duzo cukrzykow w rodzinie. Jak sie odpowiednio cukrzyka prowadzi, dieta i leki, to sie z tym normalnie zyje. Moze tylko tyle, ze z dieta to u niektorych ciezko[emoji1]

Ja wczesniej nie mialam takiego problemu z lekarzami, z ta klinika jest cos nie tak. Ale zostanę tam, bo iv robia dobrze i znaja juz moja cala historie. Tylko juz z ciaza mi nie odpowiada to co robia.

@olaa90 ja mam 7 sierpnia wiec juz nie dlugo umawiałam sie w maju. Ja jadę do krakowa.
Kombinuje zeby jechac do pasnika jednak 6 lipca
Jak myslicie Przybycien tez wezmie to pod uwagę?

@basiawol czekam na efekty mojego pękniętego pęcherzyka giganta... :) nie, nie. Wspólnie z mężem zdecydowaliśmy, ze szczepienia nie dla nas... mam Steryd w wysokiej dawce i chce bardzo wierzyć w to, ze to właśnie on oszuka moja immuno...

Asia co u Ciebie i Twojej rodzinki? Wywoływałam tu Ciebie :)
Dziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!

Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!
1%20(130).jpg

Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!

Załączniki

• 1%20(130).jpg
    1%20(130).jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 379
Ostatnia edycja:
@basiawol no nihuhu nikt się nie zgłasza. Ale widzę, że chyba temat nieaktualny ;) Jedź jedź, im wcześniej tym lepiej, nie ma sie co ociągać! Trzeba działać.

reklama
Dziękujemy. U nas w porządku. Tymek 20 kwietnia skończył roczek. Pociecha z niego mała. Trochę też rozpieszczany, bo najmłodszy i wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. Ostatnio wspominałam ile trudu, ile cierpienia kosztowała mnie droga do mojego cudu. Naprawdę warto!!!

Cały czas trzymam za Was mocno kciuki i wierzę, że tym, którym ta droga wydaje się być kręta, w końcu dotrwa do celu. A wszystkie forumowe maluszki całuje w brzuszki!Zobacz załącznik 873170

Bobasek, kciuki za szybki i bezbolesny poród i łagodne przejście na świat maluszka!
Cudny Tymcio kochana:* piękna nagroda za krętą drogę:)
@bobasek1990 niezmiennie kciuki by to było już:)

Do góry